Задава се интересен коледен базар

В името на благородната кауза
Снимка: Thinkstock

На 15 и 16 декември ще се проведе коледен благотворителен базар в Арт галерията на хотел "Шератон" в София. Проявата ще бъде отворена за посетители от 10,00 до 20,00 часа, а по традиция ученици от столичното музикално училище "Любомир Пипков" ще изпълнят класически музикални творби по време на събитието.

На базара ще бъдат изложени ръчно изработени подаръци, коледна украса, сувенири, картини, бижута и свещи, а приходите от тяхната продажба ще подпомогнат деца и възрастни в неравностойно положение.

Инициативата се провежда за седемнадесети път и е организирана от международната благотворителна организация "Марш на любовта".

Коледните и великденски базари на въпросната фондация се провеждат всяка година по едно и също време в Атина, Солун и София. Тя развива своята дейност в България повече от 14 години, а нейни представителства има в Италия, Франция, Бразилия и Гърция.

Чрез своите програми "Марш на любовта" подпомага основно деца, лишени от родителска грижа, както и бедни възрастни хора. Дейността на фондацията е основана изцяло на доброволен принцип и нито един от нейните сътрудници, включително и административният персонал, не получава заплащане, а събраните средства се използват единствено за подпомагане на нуждаещите се.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти