Подаръци за 2-годишни, препоръчани от психолози

Подаръци за 2-годишни, препоръчани от психолози
Снимка: netinfo

Коледното вълнение се удвоява, когато вкъщи вече има дечица.

Тогава цялата магия, мистика и коледен дух отново придобиват истински смисъл. А светналите детски очички пред подаръците е дар, който никой родител не отказва.

Естествено, само между нас ще запазим тайната, че всъщност коледните подаръци ги носят мама и татко от магазина, а не дядо Коледа.

И понякога тайно ни се иска да не взима белобрадият старец цялата слава на сбъдващ желания.

Защото не той, а ние сме тайните герои, които неуморно следят сайтовете за намаления, поръчват и опаковат тайно, крият у съседите и измислят хиляди магически начини, по които подаръците да се озоват под елхата без никой от малките да разбере.

Но нали казват, че когато се прави добро, не трябва да се мисли за отплата. А и децата ни ще ни се отплатят като бъдат същите тайни вълшебници за собствените си деца след време.

Снимка: netinfo

Затова направо отворете галерията ни, в която сме подбрали идеи за подаръци за 2-годишни, препоръчани от психолози. Те наблягат на употребата на играчките като част от психологическото и физическото развитие на малките. 

Сред техните идеи имаше и музикални играчки, но ние ви ги спестяваме. Шумопроизвеждащите играчки са последното, което искате детето ви да получи.

Подаръци за 2-годишни >>>

Още идеи за подаръци

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти