Моето Коледно пожелание

Моето Коледно пожелание
Снимка: Thinkstock

Пожелавам за Новата година на всички мои близки, роднини, колеги, на доброжелатели и врагове, Нека Новата година донесе на всички много здраве, щастие, мир и благоденствие.

Нека всички, които са около мен, да бъдат здрави, за да могат да осъществяват своите идеи и да вървят смело по пътя. Желая на всички да бъдат истински патриоти в тази красива, но отдавна забравена страна.

Нека нашите предшественици се гордеят със нас. Дано да заслужим тяхното одобрение, защото те са се борили и са имали една единствена идея да растем в една свободна и равна за всички страна.

Да няма бедни и богати, да няма наши и ваши. Да бъдем единни и много сплотени.Нека не накърняваме тяхната чест и слава. Гордостта е нашето богатство, защото сме силни и можем.

Благодаря на Господ, че всеки ден се будя и си мисля, че няма по-хубаво нещо от това да имаш прекрасно семейство, здраве и да виждаш красотите на този свят.

Какво му трябва на човека повече от този рай, тук на майката земя. Трябва да я пазим и съхраним. Защо трябва да има злоба, алчност и завист? Не бива, всички сме от една планета, от един сой. Нима не трябва да се обединим и да се защитим от лоши намерения, войни и насилие.

Скъпи сънародници още веднъж желая на всички да посрещнете една прекрасна Коледа и Нова 2016 година. Бъдете здрави, щастливи и много позитивни.

Валентина Добрикова

Включете се и вие в нашата коледна игра и спечелете страхотни награди!

Прочетете още:

Чудо ще сътвориш, ако сърцето си подариш

За себе си искам само едно...

Човек е щастлив, ако е благодарен

Благодаря ви, че живеете в тази прекрасна държава!

Вярвайте в доброто

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти