Коледната игра на Edna.bg: Победителите

Коледната игра на Edna.bg: Победителите
Снимка: Thinkstock

Скъпи читатели, и тази година не пропуснахме да ви вдъхновим и изненадаме с нашата коледна игра. Всичко за нея можете да си припомните ТУК.

Ние знаем колко е сладко по време на празничните почивни дни да отделиш време и за себе си и да се усамотиш с книга в ръка, особено коледна, романтична и мечтателна!

Затова ви дадохме възможност да ни разкажете за най-най-най страхотните книги, които сте чели по време на коледните празници. Кои са, как са ви въздействали, на кого би ги препоръчали, защо са се отразили така дълбоко в душите ви и всичко друго интересно, което ви идваше на ум за тях...

Сигурни сме, че и наградите ви впечатлиха, а именно - 6 броя от книгата "Един ден през декември" на Джоузи Силвър (от издателство "Ибис"), които казахме, че ще отидат при шестима късметлии.

Снимка: Издателство ИБИС

Получихме десетки писма и десетки истории за книги, които истински ни разчувстваха! Бяхте прекрасни! Щастливи сме, че нашите читатели са умни, ерудирани хора, които имат най-обогатяващото съзнанието хоби - книгите!

Днес на лотариен принцип изтеглихме и имената на шестимата печеливши:

Бонка Василева

Анелия Петрова

Радослава Колева

Елица Бургасчиева

Стела Маринска

Величка Найденова

Честито на победителите!

Екипът на Edna.bg ще се свърже с късметлиите в 3-дневен срок чрез координатите, предоставени от тях в имейлите им за участие в играта, за да им даде повече подробности за получаването на техните награди.

Благодарим още веднъж на всички за участието в играта и ви пожелаваме прекрасни празници! Предстоят още много изненади в сайта, така че продължавайте да ни четете!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти