Идея за коледното меню: свинска кавърма с гъби и лук

Идея за коледното меню: свинска кавърма с гъби и лук
Снимка: Михайла Рушкарска

Скъпи приятели, споделяме ви една от рецептите, която получихме от наш читател в актуалната ни игра "Коледна рецепта ни изпрати, готварска книга спечели!"

Необходими продукти:

1 пиперка
черен пипер
сол
200 г доматено пюре
2 броя морков
1 ч.ч. червено вино
400 г гъби
5 глави лук
500 г свинско месо

Начин на приготвяне:

Нарязваме свинското на кубчета. 

Запържваме го заедно с нарязания на полумесеци лук. 

Прехвърляме месото и лука в дълбок съд. 

Добавяме нарязаните на филийки гъби, нарязана пиперка, размитото в малко вода доматено пюре и червеното вино.  

Задушаваме до готовност на месото.

Михайла Рушкарска

Вижте как и вие да се включите в кулинарната ни коледна игра ТУК >>

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти