Ярко червило за ярки емоции

Ярко червило за ярки емоции
Снимка: Thinkstock

В най-празничния месец от годината – декември, със сигурност получавате постоянно покани за различни партита.

Това, разбира се, е чудесно и ви дава повод освен да се забавлявате и радвате със семейство, приятели и колеги, но и по-честичко да си обръщате внимание и да се обличате празнично.

Със сигурност не са малко дамите, които неведнъж са си мислили, че имат страхотни рокли и аксесоари в гардероба си, но рядко са поводите да ги сложат.

Е, сега сред всички партита и купони със сигурност ще имате причина да поправите този пропуск.

Освен с дрехите обаче, може да експериментирате смело и с грима!

Доверете се на неостаряващата класика – красивото червено червило. Ако до сега не сте се осмелявали да го ползвате, защото ви се вижда прекалено набиващо се на очи, то сега е редно да пречупите стереотипите.

Няколко неща има, които е добре да знаете, преди да нанесете ярък цвят на устните си. Като начало ексфолирайте и омекотете добре нежната кожа на тази част на лицето.

Няма по-лошо от това да сложите червило на изранени устни, целите с малки кожички. Затова първо се погрижете за здравето и добрия им вид. Може да прочетете ТУК как да си направите сами по лесен начин балсам за устни само с натурални съставки.

След това се снабдете с подходящ молив за устни, с който внимателно да определите контурите на устните си. Моливът ще ви гарантира по-прецизно нанасяне на червилото.

Когато цветът на червилото е ярък, е наистина важно да внимавате как го слагате върху устните, тъй като всяко леко отклонение, ще се види веднага. Може да ползвате помощта на четчица.

Дръжте червилото си винаги с вас, за да освежавате цвета върху устните ви.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти