Edna.bg продължава да дава подаръци!

Edna.bg продължава да дава подаръци!
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Миналата седмица ви обявихме поредната ни коледна игра. Предоставихме ви възможност да отправите вашите съкровени празнични пожелания към любимите си хора, като ви обещахме, че най-добрите от тях ще бъдат публикувани в Коледния кът на сайта ни, а най-докосващите, истински и нежни пожелания ще спечелят и награда!

Наградите са четири възхитителни аромата на Boucheron – Quatre, Karl Lagerfeld – Private Klub, Montblanc – Lady Emblem, Salvador Dali – La Belle et l'Ocelot.

Сега в навечерието на Коледа, дойде време да изтеглим четиримата победителя, които ще получат коледен подарък от Edna.

С радост съобщаваме, че това са:

Петя Николова с пожеланието към сина си (прочетете текста ТУК!)

Мира Маринска за Коледното писмо до всяка edna (прочетете текста ТУК!)

Цветина Иванова, която благодари на всички, които са я наранили (прочетете текста ТУК!)

Силвия Стаменова с текста си „Най-много липсват онези, които сме оставили да си отидат“ (прочетете текста ТУК!)

Петя получава Quatre на Boucheron, Мира – Private Klub на Karl Lagerfeld, Цветина ще получи Lady Emblem на Montblanc и La Belle et l'Ocelot на Salvador Dali отива при Силвия.

И защото сме в най-празничния от всички месеци и все още искаме да раздаваме подаръци и да ви радваме, решихме да обявим една последна (за този месец) игра!

Наградите са 4 броя кремове за лице Дневен & Нощен в едно на Savio, а условието е следното:

*Да сте регистриран потребител в сайта ни. Ако не сте, можете да се регистрирате от ТУК!

*В имейл до edna@netinfocompany.bg да ни изпратите снимка от тази година на коледната ви трапеза. Няма ограничения на броя снимки, единствено е препоръчително да бъдат с добро качество*. Можете да ни споделите какви са ястията на снимката. Покажете ни трапезата си за Бъдни вечер или коледния обяд, защо пък не и коледната закуска на вашето семейство!

Споделяйте радостта, за да бъде тя още по-голяма!

*Освен име и фамилия, напишете ни и актуален телефон за обратна връзка с вас.

Периодът за участие в играта е от 23.12.2015 г. до 30.12.2015 г. В играта участват всички изпълнили условията, като победителите ще бъдат избрани чрез жури, съставено от екипа на Edna.bg. Наградите са 4 броя кремове за лице на Savio.

*Ако не сте съгласни снимките ви да бъдат публикувани в сайта ни, напишете това като текст в писмото си до нас.

Ето и повече за наградите:

Дневен & Нощен крем за лице Savio e специално създаден за задържане процесите на стареене на кожата,  както и за стимулиране възстановяването на клетките.

Създаден без употребата на парабени, с неутрално рН, този крем е подходящ за всички типове кожа и за всички сезони. Той може да бъде използван, както от възрастни, така и от деца. За постигане на максимален ефект при използване на продукта се препоръчва, той да се прилага в малки количества с фин масаж до пълното му усвояване от кожата.

Благодарение на изключително активните природни съставки и балансиращия им ефект, кожата е забележимо по-гладка, невероятно мека, силно подхранена, обвита в приятно, деликатно усещане за комфорт и изглежда млада и блестяща.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти