Домашна шунка

Домашна шунка
Снимка: netinfo

Необходими продукти:
1,5 до 2 кг месо от свински бут
сол
черен пипер
червен пипер
чубрица
мазнина (олио, зехтин)
канап

Начин на приготвяне:
Измиваме и подсушаваме месото. След това добре го посоляваме с всички изброени подправки.

Омотаваме го с канапа. Загряваме мазнината в тиган и изпържваме месото, колкото да се запечата хубаво от всички страни.

Поставяме свинското в плик за печене и пробиваме няколко дупчици.

Печем го в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 1,5 часа.

Изваждаме месото от печката и го затискаме с нещо тежко, например дъска и няколко книги.

След като изстине го развързваме и нарязваме на тънки филии.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти