Дядо Коледа, донеси ми мъж, да е като Наум Шопов

Дядо Коледа, донеси ми мъж, да е като Наум Шопов
Снимка: netinfo

Велина Томова

Силно се притеснявам за неомъжените си приятелки. От ден на ден изборът на мъже става все по-оскъден.

И не, заклевам се, че не са им завишени изискванията.

Просто искат някого, с когото да могат да говорят нормално, да има интереси, различни от собствената си личност и да приличат горе-долу на нещо, защото шкембетата вървят само там, където жените се влюбват в портмонета, не в мъже.

приятелки коледа
Снимка: Thinkstock

В една типична женска вечер, май беше снощи, малко преди Коледа, шеговито извади един лист и една химикалка и заяви „Ще пиша писмо до Дядо Коледа, да ми донесе мъж“.

„Бъди по-конкретна“, подсети я една приятелка, „Да не вземе да ти донесе някой, пред който самотата и котките изглеждат като луксозен живот.

Започнахме заедно да изброяваме качествата на Идеалния мъж:

приятелки
Снимка: Thinkstock

» Да изглежда добре. Никой от нас не избира с какви черти да се роди, но всеки от нас избира дали да тренира и да е стегнат, или напротив, да разхожда шкембе и неангажираща прическа.

» Да иска да се развива. Няма нищо по-тъжно от мъж, който е останал с наученото в училище или най-много в университета. Мъж, който обича и иска да учи, с радост говори за успехите си и да иска да върви все напред – такива мъже трябват за сегашните независими жени.

» Да има интересно хоби. Няма по-секси от мъж, потънал в хобито си. Но да не е автомобилът му, продължаваме да уточняваме ние. Мъжете с артистични хобита са интересни, магнетични, малко отнесени и много, много привлекателни.

» Да не се притеснява да показва чувствата си. Разбира се, не търсим ревльо, а мъж, който може и знае как да обича не само жена си, но и децата си. Че от мачовци с каменни сърца и ръце, които не са способни да прегръщат, вече се изморихме.

Ама това е Наум Шопов, възкликна една от нас. Как така Наум, кой Наум?

„Ти търсиш мъж като Наум Шопов“, каза ни тя и ни показа ей този пост в Инстаграм:

 

🔰Разликата между тези две снимки е малко над 5 години. Преди 5 години влязох за пръв път в залата с идеята, че искам да променя начина, по който изглеждам. Нямах абсолютно никаква идея как се изпълняват упражненията и как се използват машините, но бях силно мотивиран от идеята. Постепенно се научих как да тренирам, кога да почивам и как да се храня. Дължа да подчертая, моята промяна е абсолютно натурална. Не го казвам, за да оправдавам, а за да ви покажа, че е възможно да промените изцяло физиката си, без да прибягвате към каквито и да е било субстанции. Щом аз мога, значи може всеки. Не чакайте понеделник или Нова година, а отивайте към залата. Първата крачка е най-трудна! #noexcuses #fitspo #medstudent

A post shared by Naum Shopov / Откраднат Живот (@shopov) on

Струпахме се всички около телефона ѝ, сякаш нямахме свои, и преровихме профила на Наум.

Да изглежда добре- да. И то как! При това е взел решението осъзнато и е отишъл да тренира в залата с ясно съзнание, че нищо не знае, но ще се научи. И не се притеснява да го каже.

Да иска да се развива – да. Лекарската професия е от тези, в които учиш цял живот и все има накъде да се развиваш.

Да има интересно хоби – да. Наум немалко пъти е казвал, че за него актьорската игра е чисто и просто забавление покрай ученето.

Да не се притеснява да показва чувствата си? Да, поне како съдим по профила му в Инстаграм.

Така че, Дядо Коледа, моля те да донесеш на моята приятелка някой като Наум Шопов. Тя беше много, много послушно момиче 😉

Още за вдъхновяващи мъже: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти