Как да украсим блузата си с мъниста

Как да украсим блузата си с мъниста
Снимка: netinfo

Едноцветното може и да е стилно и изискано, но едва ли има нещо по-вълнуващо от това палави багри и краски да го обновят по един наистина изумителен начин.

Именно поради тази причина, решихме да ви дадем тази чудесна идея как да декорирате скучната едноцветна блуза с цветни орнаменти и да ѝ вдъхнете нов живот. 

За целта ще ви трябват следните материали:

 Едноцветна тениска 
✔ Различни по форма и цвят мъниста
✔ Игла
✔ Конец
✔ Плат за подплата
✔ Креда

Преди да започнете с дизайна на тениската, отбележете с креда точното място върху плата, на което искате да направите вашата цветна апликация.

За да подсилите стабилността на онази част от плата, върху която ще пришивате мънистатасложете под него подплата и я присъединете към текстила с помощта на ютия.

Подредете мънистата във формата и по начина, който желаете и след това снимайте дизайна с телефона си, за да имате нагледно модела на подреждане на цветните фигурки.

Започнете със зашиването на мънистата. Вярно, че това ще е малко дълга и трудоемка задача, но все пак е важен крайният резултат, а ние ви гарантираме, че той ще е изумителен.

Пришивайте мънистата едно по едно като внимавате те да отговарят на снимания първоначално от вас модел. Не забравяйте подплатата. Старайте се да я държите права и гладка, без да я мачкате и прегъвате.

А когато сте напълно готови с изработката на тази цветна феерия, не ви остава нищо друго, освен да я носите с удоволствие и гордост и да ѝ се наслаждавате.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти