Как да потиснем апетита

Как да потиснем апетита
Снимка: netinfo

Случвало ли ви се е да чувствате неутолим глад? И това сякаш ви влудява?

При жените особено гладът може да причини доста нерви и главоболия. Опитвате се да спазвате някакъв правилен хранителен режим, но все ви се яде, и то неща, които не са ви позволени, а след като хапнете се чувствате виновни и се самонаказвате с глад.

Можем да овладеем слабостта си пред шоколада или сочния сандвич с няколко лесни трика, които дори диетолозите препоръчват.

Пийте вода преди всяко хранене
Изпиване на чаша-две преди хранене е успешно средство за ограничаване на количествата погълна храна, освен това създава чувство за ситост.

Не забравяйте зеления чай
Това е другата напитка, която е добре да приемате веднъж дневно. Така ще забързате изгарянето на калории и лесно ще прогоните апетита.

Хранете се бавно и спокойно
Особено важно правило, ако искате да държите килограмите си в норма. Честото хранене в малки количества е много по-полезно отколкото едно-две обилни хранения. Освен това яденето трябва да е удоволствие, цял ритуал, ако така ви харесва. Не яжте на крак или пред телевизора, загледани в поредното риалити предаване. Изпитвайте удоволствие от храната.

Закусвайте сутрин
Така ще дадете енергия на организма си за целия ден. На закуска може да хапвате храни, които са богати на белтъчини и въглехидрати.

Хапвайте ябълки
Ябълките съдържат високи количества пектин, който помага при отслабване, а техните семена съдържат йод, който защитава щитовидната жлеза и спомага за подтискането на апетита.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти