Как да освежим декоративна възглавница

Как да освежим декоративна възглавница
Снимка: netinfo

Ако студените дни и ниските температури действат благоприятно на Вашето креативно Аз, а домът Ви е пълен с безброй едноцветни скучни възглавници, тази идея изобщо не е за подценяване.

От сайта mayarts.com ни предлагат един интересен начин как да освежим и преобразим старата възглавница с оригинална бродерия от копчета във формата на сърце.

За целта ще са Ви необходими конец или прежда в предпочитан от Вас цвят, текстилно лепило, Edna шепа червени копчета (в зависимост от големината на бродерията), игла и калъфката на възлгавницата, която желаете да прекроите.

Подредете копчетата във формата на сърце от лицевата страна на калъфката. Позиционирайте ги в средата на плата. С помощта на лепилото ги закрепете към текстилната материя, за да можете след това да ги зашиете по-лесно, без да падат или да се местят.

Започнете да ги зашивате едно по едно като използвате X-образен шев.

С преждата завържете панделка на някое от копчетата. Това ще придаде на бродерията още по-интересна визия.

След като “новата” стара калъфка вече е готова, може да облечете декоративната възглавничка с нея и да я поставите на ключово място в стаята.

Сърцето от бродерията мигом ще забие в един ритъм с хармонията на Вашия дом.

По същия метод бихте могли да преобразите и другите възглавници в апартамента или къщата Ви. Експериментирайте с други фигурални композиции, видове и цветове копчета. Резултатът определено си заслужава и няма да остане незабелязан.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти