Звездомания на квадрат

Фелисити Хъфман и нейният съпруг Уилям Мейси по време на събитието
Снимка: Getty/Guliver

49-годишната "Отчаяна съпруга" Фелисити Хъфман показа завидна доза чувство за хумор, докато позираше пред своята звезда на Алеята на славата в Лос Анджелис, с която бе удостоена на 7 март.

Освен на нея, същата чест бе оказана и на съпруга й - актьора Уилям Мейси (61 г.), като звездната му петолъчка съвсем умишлено се оказа позиционирана точно да тази на неговата законна любима от 12 години насам.

По време на цялото събитие популярната двойка забавляваше себе си и околните с постоянните си превъплъщения и скечове, в които ту се целуваха, ту лежаха на пода, ту се превиваха от смях.
 

 


 

 

 

 



Сред гостите на церемонията нямаше как обективите да не засекат още актрисите Марша Крос и Ванеса Уилямс, които партнират на Хъфман в сериала "Отчаяни съпруги", чиито финален осми сезон се излъчва в момента отвъд океана.

В биографията си Фелисити има един спечелен "Златен глобус" през 2005-та за ролята на транссексуален мъж в лентата "Трансамерика", като същото изпълнение й донесе и номинация за "Оскар" за главна женска роля.  

Мейси пък също може да се похвали с номинация за най-престижната киностатуетка, но за поддържаща роля във филма "Фарго" (1997 г.). 

Актьорското семейство има две дъщери – Софи (11 г.) и Джорджия (9 г.).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти