Ева Лонгория изпитва ужас от края на сериала "Отчаяни съпруги"

Скоро няма да й е до усмивки
Снимка: ЕПА/БГНЕС
36-годишната американска актриса Ева Лонгория и останалите души от състава на сериала "Отчаяни съпруги" (Desperate Housewives) истински се боят от момента, когато ще трябва да се сбогуват със зрителите.

"Ужасена съм от този факт. Знам, че краят на поредицата ще бъде много емоционален за целия екип. Никой от нас няма представа какво ще се случи на финала на шоуто, но със сигурност ще ни е тежко. През тези осем години всички се държахме като членове на едно голямо и сплотено семейство", допълни Ева пред медиите отвъд океана.

Основната причина за свалянето на сериала от ефира на телевизия "Ей Би Си" (ABC) през май 2012-та e понижаващият се зрителски интерес с всеки изминал сезон.

Актрисата разказа още, че в личния си живот нещата вървят с положителни темпове.

"След развода ми с Тони Паркър през януари 2011-та всички ме питаха как продължавам да изглеждам толкова добре. Аз пък им отговарях, че след такъв драматичен сюжет няма как да не ми се случи нещо прекрасно, заради което да не се предавам", заключи тя.

И явно е била напълно права, защото вече няколко месеца се радва на щастлива връзка с по-малкия брат на Пенелопе Крус в лицето на 25-годишния Едуардо.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти