Актрисата Николет Шеридън отново съди бившия си работодател от сериала "Отчаяни съпруги" за 4 млн. долара

Тери Хатчър, Марк Чери, Фелисити Хъфман, Николет Шеридън, Ева Лонгория и Марша Крос печелят Златен глобус през 2006 г. със сериала Отчаяни съпруги
Снимка: Getty/Guliver
Днес (28 февруари) в Лос Анджелис ще бъдат привикани поименно актрисите Тери Хатчър, Марша Крос, Ева Лонгория и Фелисити Хъфман, но този път ролята им няма да е на отчаяни съпруги, а на свидетели по делото, повдигнато от техния бивш колега от едноименния сериал - 48-годишната Николет Шеридън.

Нека обаче върнем лентата назад, за да видим как се стигна до този развой на събитията. Шеридън бе част от актьорския състав на "Отчаяни съпруги" до края на петия му сезон през 2009-та, когато тя напусна продукцията, а нейната героиня Иди Брит трябваше завинаги да бъде заличена от сюжетната линия, умирайки в автомобилен инцидент, вмъкнат в точния момент от екипа зад кадър.

По нейните думи създателят на сериала Марк Чери я е подлагал на сексуален и физически тормоз по време на снимките, заради което през 2010-та тя повдигна обвинение срещу него за 20 млн. долара.

Николет дори разказа как веднъж лично той я е обидил, а после пък й ударил шамар, защото не е била съгласна с част от сценария, който трябвало да изиграе.

Тогава останалите актриси застанаха на страната на Чери, коментирайки че за всички години, в които работят с него никога не са били жертви на подобен тип поведение и отношение от Чери.

Новият процес ще продължи 11 дни, в които родената във Великобритания Николет и нейните адвокати ще трябва да докажат, че е била поставена в спъваща ситуация, с която под натиск се е наложило да се раздели с тогавашната си работа.

Този път сумата от преди две години доста е понамаляла, защото и след най-добрия развой на събитията Шеридън ще трябва да се задоволи само със "скромните" 4 млн. долара, ако спечели делото.

В момента по щатската телевизия "Ей Би Си" (ABC) се излъчва осмият финален сезон на вече споменатото популярно тв шоу, чиято последна серия ще бъде показана на малкия екран през май тази година.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти