Звездите сигурно са полудели: най-странните мании на знаменитостите

Новата класация на Top of The Tops е посветена на необичайните мании на звездите. От мода през покер до ...зелен чай, маниите им са разнообразни и все странни. А дали в някоя от случаите няма да припознаете себе си - вижте сами!

Меган Фокс

Страстта на Меган Фокс към обувките се е развила още преди да стане голяма звезда. Ако в този период най-скъпите й обувки са стрували $30 долара, то след големия си пробив в киното, актрисата и модел си купува чифт обувки на Роберто Кавали на стойност $600.

Фокс призна, че е пробвала наркотици, но никога не е се е пристрастявала към тях. Въпреки това, тя обожава да пуши марихуана и вярва, че тя трябва да бъде декриминализирана.

Бен Афлек

Актьорът е типичен пример за човек с много пари, който ги пилее не какво да е, а за покер. Бен прекарва поне по 4 нощи на седмица, харчейки около $20 000 в казиното, но ако го питате, това не е пристрастяване. Да не говорим, че през една от тези вечери играе покер с високи залози, след който губи $500 000.

Някой хора дори и заговориха, че има проблеми с алкохола и, че е бил в рехабилитация цели 10 години. Навярно трябва наистина да си пиян, за да загубиш толкова много пари, без да ти мигне окото.

Аврил Лавин

33-годишната певица призна, че отдавна е пристрастена към козметиката за очи и най-вече към очните линии. Тежкият грим е отличителна черта на певицата и не само заради него, но и заради музиката й, тя има собствена модна линия. На дрехите има има илюстрирани черепи, гримове и естествено очни линии.

Но феновете на Лавин са свикнали толкова много с този й външен вид, че се е случвало многократно да я подминат, без да я познаят. Самата тя признава, че се чувства гола, ако не се гримира.

Салма Хайек

Сигурни сме, че половината население на Земята няма да има против пристрастяването на актрисата. Хайек призна, че обожава да кърми. Тя дори веднъж кърми дете, което не е нейно, а видеото обиколи медиите: „Не ме интересува, ако съм дебела. Казвам си – ще кърмя още една седмица, още един месец...Да, май звучи като пристрастяване“.

Джак Блек

Повечето хора навярно ще си помислят, че актьорът и музикант ще бъде пристрастен към кокаина или наркотик, който би ти дал много енергия. През 2008 Джак става силно пристрастен към...зеления чай и то не какъв да е, а студен. 

Той споделя, че след раждането на втория си син, не е можел да спре да пие зелен чай. Блек признава, че се пристрастява лесно. Когато е бил по-млад е играл доста онлайн игри, пишел е, пил е и е използвал наркотици.

Зеленият чай е направо приказка пред гореизброените изкушения.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти