Звездите, които ще станат родители през 2019-та

Звездите, които ще станат родители през 2019-та
Снимка: Getty

Новата година ще бъда изпълнена с очаквания за една част от родните и световни популярни личности. През 2019-та на бял свят ще се появят едни от най-чаканите бебета.

Няма как да не започнем с най-популярната кралска двойка, а именно принц Хари и Меган Маркъл. През октомври 2018 година от двореца Кинсингтън официално обяви, че младото семейство очаква първородното си дете през пролетта. Това се случи само пет месеца след сватбата им. Феновете на британското кралско семейство вече активно залагат как ще се казва бъдещето дете. Едни от предположенията са, че ако е момче ще бъде кръстено на дядо си Филип, а ако е момиче на покойната майка на принц Хари – Даяна.

Венсан Касел и съпругата му Тина Кунаки също са в очакване на първото си дете. 52-годишният актьор и 21-годишният модел се ожениха преди 4 месеца, а сега сами съобщиха щастливата новина. Двамата са заедно от 2 години, а през август миналата година вдигнаха сватба.

Ново попълнение в семейството и на Ричард Гиър и жена му Алехандра. Двамата очакват бебе през тази година. Актьорът, който е на 69 години, има 18-годишен син Хоумър Джеймс от бившата си съпруга Кери Лоуъл. Алехандра също има 5-годишен син от предишен брак.

Актрисата Ейми Шумър също е в очакване на своето първо дете.

Актрисата и певица Джесика Симпсън също в момента е в напреднала бременност с третото си дете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jessica Simpson in LA on December 8, 2018. #jessicasimpson #pregnant #pregnantcelebs

A post shared by pregnant.celebrities (@pregnant.celebrities) on

Дъщерята на Мерил Стрийл, Мами Гъмър, която също е актриса, наскоро оповести, че ще става майка за първи път и ще направи Мерил щастлива баба.

Моделът Лили Алдридж, която е "ангел" на Виктория Сикрет, също е в очакване на втората си рожба.

Сред българските известни личности, които ще се сдобият с рожба са Наталия Кобилкина и гръцкият й съпруг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Майчинство дава едно уникално чувство на богиня в теб. Трудно да повярваш, че твоето тяло само твори нов живот. Този нов живот ще има своята сътба, своя характер и чувства. И голямо щастие, че ние имаме тази възможност да дадем нов живот. Вярвам, че мотивация да раждаме деца трябва да бъде точно такава: искам да дам нов живот. Точка. Не да има кой да се грижи за мен в староста, на да придам смисъл на моя живот, не да задържим партньор.... а просто да дам нов живот с максимална любов. Без жертви. От любов. А вие защо искате деца? С каква идея давате нов живот? #nataliakobilkina

A post shared by Наталия Кобилкина (Official) (@nataliakobilkina) on

Певицата Поли Генова също очаква първото си дете. Тя съобщи новината със снимка на порасналато си коремче в Инстаграм.

Моделът Александра Петканова всеки момент трябва да стане майка. Красавицата и съпругът й Даниел Петканов ще станат родители на момченце съвсем скоро.

апп
Снимка: Edna.bg

[img original]35354703[/img]

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти