Звезда от „Здрач“ и приятелката му са открити мъртви

здрач
Снимка: Summit Entertainment

Актьорът от „Здрач“ Грегъри Тайри Бойс и неговата приятелка са открити мъртви в дома му в Лас Вегас. 30-годишният актьор и 27-годишната Натали Адеподжу са починали заедно на 13 май, но причината за смъртта им не е оповестена досега от медицинската служба в Лас Вегас.

По-късно семейството на Бойс пусна изявление в TMZ, което гласи:

„Ние, като семейство на Грегъри Бойс сме много натъжени от загубата. Той беше баща, син, внук, брат, чичо и приятел. Той беше светлината на целия ни живот и ние сме много натъжени от неговата смърт. Той беше много уважаван и отговорен човек. Винаги поставяше другите на първо място."

Двойката е намерена от братовчед му, съобщава порталът Метро.

TMZ съобщава, че в дома е намерено „прахообразно вещество“, но това не е потвърдено от властите в Лас Вегас.

Бойс беше най-известен с ролята си на Тайлър Кроули в „Здрач“, един от приятелите на Бела Суон (Кристен Стюарт). В емблематична сцена той губи контрол над камиона си на училищния паркинг и почти я смазва, преди Едуард (Робърт Патинсън) да се притече на помощ.

Двойката оставя след себе си 10-годишната дъщеря на Бойс, Алая, и сина на Адеподжу, Еджипт.

В сърцераздирателна публикация от 5 декември Бойс празнува 30-ия си рожден ден със съобщение, в което признава, че „не е мислил, че ще стигне“ до забележителната възраст.

„Не съм мислел, че ще успея да доживея 30 години. През годините като всички останали съм допускал грешки по пътя, но днес е един от тези дни, в които разсъждавам само върху страхотните моменти“, написа той.

В последния си пост миналата седмица той обяви любовта си към приятелката си в Деня на майката в САЩ, като заяви: „Честит ден на майката отново на дясната ми ръка, моята кралица! Обичам те.“

На Страница на GoFundMe семейството на Адеподжу в момента набира средства за подпомагане на транспортирането на тялото й обратно до семейния й дом. „Пишем това писмо, за да Ви уведомим, че нашата любяща дъщеря, племенница, сестра, братовчедка и приятелката Натали Адеподжу внезапно почина на 13 май 2020 г. в Лас Вегас“ пишат те. „В момента ние не желаем да разкриваме причината. Молим Ви да зачетете семейното ни желание."

Те продължават: „Натали имаше толкова много живот пред себес си. Тя оставя син, баща, двама братя и една сестра и множество семейства и приятели, които я обичат безумно“. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти