Женствеността среща смелостта: как да се обличаме като Енджи Касабие

Енджи Касабие определено разбира от здравословно хранене и правилен начин на живот и може да научим полезни неща от нея. Ето защо съветите ѝ са ценни – ако ги спазваме, можем да се чувстваме (и да изглеждаме!) чудесно.

Задълбочените ѝ познания по темата за здравословното хранене обаче не са единствената причина да я обожаваме. Тя е безумно красива и поддържана жена, а безупречните ѝ визии са като извадки от модна библия.

Затова днес искаме да отделим малко повече внимание не на съдържанието на хладилника ѝ, а на гардероба ѝ! Убедени сме, че всяка edna от вас може да си открадне по една или две стилни идеи от звездната диетоложка. 

Оставаме верни на класиката

Коженото яке е достатъчно дебело, за да ни топли в хладните дни, и е толкова мултифункционално, че отива на всичко, което вече имаме в гардероба си - от дънките, през онази ефирна лятна рокля, та чак до любимата ни пола.

Ако по някаква случайност си мислела, че коженото яке не е дрехата за теб, време е да преосмислиш това свое решение и да се сдобиеш с тази черна кожена класика на мига! Това яке ще ти бъде верен другар през пъстрите есенни дни и няма да съжаляваш за инвестицията, която си направила.

Палтото, което всяка жена трябва да има в гардероба си

Всички сме чували, че има дрехи, които отиват само на определен тип телосложение или пък възраст. Истината е, че наистина има такива случаи, но не бива да забравяме за онези универсални модели, в които всяка една жена може да изглежда и да се чувства перфектно.

Edna от най-стилните находки за сезон 2021/2022 е дългото палто - то е съчетание между блейзър и дебела жилетка и стои страхотно както в по-елегантни, така и в по-ежедневни съчетания. Неслучайно е сред любимите модни находки и на Радина Кърджилова и Луиза Григорова-Макариев.

Не се страхувай от цветовете

Знаете ли, че сакото навлиза в гардероба на жената към средата на 20 век? Тогава тя извоюва правото си да работи извън дома и започва да носи костюм.

Именно сакото е дрехата, която е подходяща за всяка фигура и ръст. А тази пролет то ще властва безапелационно в сърцата ни, и то във всякакви цветове. Жълти, розови, зелени или пък оранжеви - костюмите на пролетта се състоят предимно от вталено сако и стилен панталон, които могат да бъдат съчетани както с токета за по-формална визия, така и с кецове за по-ежедневна и небрежна визия. 

Под сакото можеш да сложиш риза, бяла тениска или пък тишърт с щампа. Ти решаваш!

игра
Снимка: Edna.bg/iStock

Още за Енджи Касабие:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти