Защо Меган Маркъл ще издава книга с рецепти?

Защо Меган Маркъл ще издава книга с рецепти?
Снимка: netinfo

Да, херцогинята на Съсекс ще издава готварска книга, но не защото е фурия в кухнята (или поне не това е основната причина).

Тя ще помогне при създаването на готварска книга, в която са включени рецепти от местни жени, които са били засегнати от пожара в жилищния блок Grenfell Tower, който изгоря миналата година в Лондон.

Това е първият самостоятелен проект, с който Меган се захваща, след като стана херцогиня. Тя ще бъде патрон на организацията Hubb Community Kitchen, която бе създадена от група жени като място, в което да се събират и да готвят за своите семейства и съседи, след като останаха без покрив над главите си заради пожара.

Самият проект, с който Меган се е захванала в момента се нарича Together: Our Community Cookbook, както ще се казва и книгата с рецепти.

За да отпразнува излизането на книгата, което ще бъде на 20 септември, херцогинята на Съсекс и жени от организацията ще приготвят заедно някои от рецептите за гости на двореца Кенсингтън. Очаква се принцовете Хари и Уилям, както и Кейт Мидълтън също да бъдат там и да опитат от ястията, които Меган е проготвила.

Снимка: netinfo

Гостите ще се насладят на най-различни ястия като пиле с кокос и къри, сладкиш с карамелизирани сливи и няколко апетитни разядки. Рецептите, включени в книгата, идват от всички краища на света, а някои от тях се предават от поколение на поколение. От Двореца съобщиха, че това ще бъде една изключителнно ценна книга, която заслужава да бъде притежавана.

Вижте още:

Без какво не може да живее Меган Маркъл - струва само 5 лева и е гениално

Меган Маркъл е Edna "супер щастлива жена" или какво обеща Хари на любимата си в Уелс

Любимата учителка на Меган Маркъл: "Принц Хари дори не знае какъв огромен късмет е изкарал с Меган!"

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти