Зашеметяваща и сама: Меган Маркъл блести на първо събитие без придружител

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Вчерашният вторник беше по-специален за херцогинята на Съсекс, която за първи път се появи самостоятелно на събитие, откакто е член на кралското семейство.

Меган Маркъл присъства на откриването на изложба в Кралската академия на изкуствата в централен Лондон. Херцогинята беше облечена в черна рокля Givenchy – марката, на която тя често се доверява.

Дрехата с колан, цепка, бухнали полупрозрачни ръкави и V-образен елемент в горната част беше комбинирана с чантичка и обувки със същия цвят.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Допълнителен блясък на вида ѝ придаваше чифт диамантени обеци.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Изложбата, посветена на Океания, е на подходяща тематика, предвид обиколката на Австралия, която предстои за Меган Маркъл и принц Хари. По време на вечерта херцогинята се наслаждаваше на произведения на изкуството от Нова Зеландия, Фиджи, Кралство Тонга и Австралия.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Херцогинята напусна събитието с красив букет цветя, вероятно подарък от кураторите, творците или техни наследници, с когото Маркъл беше забелязана да разговаря по време на вечерта. Първото събитие, което херцогинята на Съсекс посещава самостоятелно, идва по-рано в сравнение с това при херцогинята на Кеймбридж – през 2011 г. Кейт Мидилтън пое самостоятелен ангажимент шест месеца след сватбата си с принц Уилям, докато вчерашното събитие се състои четири месеца след като Меган Маркъл се омъжи за принц Хари.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти