За феновете на "Приятели": Ралф Лорън създаде колекция, вдъхновена от Рейчъл Грийн!

рейчъл грийн приятели
Снимка: imdb.com

Изминаха цели 25 години от старта на хитовия ситком "Приятели", което означава, че са минали 25 години, откакто започнахме да копираме страхотния стил на Рейчъл Грийн.

Както всички фенове знаят, модната икона Рейчъл работеше в гиганта Bloomingdales, а след това и при Ралф Лорън. Но все пак е доста изненадващо, че дизайнерът е решил да си партнира с Warner Bros по създаването на специана колекция, вдъхновена от стила на любимката ни Рейчъл Грийн!

Ралф Лорън е създал нова линия от дрехи, подходящи за офиса, базирани на иконичните тоалети на Рейчъл от 90-те, но с по-модерен прочит в стил 2019г.

Колекцията включва кожени панталони и поли, пуловери с поло яка, карирани костюми, мини и миди поли, както и щипка леопардов принт за разкош. Цените на тоалетите от колекцията ще започват от 120 паунда.

Колекцията ще бъде представена за пътви път в Bloomingdales - мястото, на което Рейчъл започна първата си работа в модния свят и така ще бъде отбелязана 25-тата годишнина от старта на "Приятели".

На място феновете на сериала ще могат не просто да си купят част от тоалетите, но и ще получат тематична чаша в стил Central Perk, както и да посетят специално създаден сет, който прилича досущ на офиса на Рейчъл в сериала.

Ако сте забравили как се обличаше Рейчъл и искате доза модно вдъхновение от нея, вижте най-добрите ѝ тоалети ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти