"Защо изглежда така?" Фенове са шокирани от вида на модела Адриана Лима

адриана лима
Снимка: Getty

Обикновено появата на супермодел на червения килим буди възхищение и въздишки, но случаят не бе точно такъв с Адриана Лима и появата ѝ на премиерата на "Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии" в Лос Анджелис. 

42-годишната Лима премина по червения килим и позира пред фотографите, а начинът, по който изглеждаше, събуди доста въпроси из интернет пространството.

адриана лима
Снимка: Getty

Видимо с по-различно изражение и пропорции на лицето, Адриана определено изглеждаше по-различно от преди и мнозина се запитаха дали звездата не си е направила някои не особено успешни естетични корекции.

Заваляха коментари, че моделът изглежда странно, различно, не прилича на себе си и е прекалила с корекциите. Други посочиха, че просто е жена, която е родила наскоро и е качила килограми.

адриана лима
Снимка: Getty

Моделът на  Victoria’s Secret не се поколеба да отговори на критиката и публикува свое селфи без грим на стори в Instagram. На снимката пише следното:

"Това е лицето на една изморена майка на тийнейджърка, още две деца, които скоро ще бъдат тийнейджъри, едно много активно момче и едно дете на 1 година, което се учи да ходи, както и собственик на три кучета... благодаря ви за загрижеността".

Адриана Лима и третата ѝ бременност на 40

адриана лима
Снимка: Getty

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти