Всяка жена заслужава да изглежда така и да прави това на 68 години! Както показва Джейн Сиймор...

Джейн Сиймор
Снимка: Getty

68-годишната актриса Джейн Сиймор, която изигра легендарната доктор Куин лечителката, се е отдала на заслужена морска почивка и се наслаждава на красивите гледки на Сен Тропе.

Сиймор публикува в официалния си профил в "Инстаграм" няколко кадъра от палубата на кораб, на които се вижда, че си изкарва повече от добре, а усмивката ѝ конкурира лъчите на слънцето, греещо над Френската Ривиера. 

На снимките тя позира в червен цял бански, който подчертава изящната й фигура. За да допълни изцяло плажната си визия, Сиймор е сложила шапка с широка периферия в същия нюанс.

"Зареждам се с витамин Море! Благодарна съм, че имам възможността да прекарам този красив ден във водата и че имам всички вас", обърна се към почитателите си актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Near, far, wherever you are... 🚢😄 (finish the lyrics 👇🏻)

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

Времето определено е благосклонно към актрисата, която с всяка изминала година става все по-красива и радва ценителите на женската красота с непреходността си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sun and fun! ☀️ Doing some light morning stretches on deck before working out! 😅

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

Джейн има повод да се гордее с начина, по който изглежда на своята възраст. Миналата година тя позира за обектива на "Плейбой", превръщайки се в най-възрастния модел, украсил корицата на списанието. 

Припомняме, че звездата има зад гърба си 3 приключени брака, последният от които продължава над 20 години - с колегата си Джеймс Кийч, с когото се запознава именно на снимачната площадка на сериала, направил я популярна, "Доктор Куин, лечителката". От връзката си с него тя има двама синове близнаци. Запазената Джейн има и трето дете, дъщеря, плод на любовта й с втория й съпруг Дейвид Флин.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти