Все по-близо до брака: любовта на Леонардо ди Каприо и Камила Мороун през годините

колаж Леонардо ди Каприо Камила Мороун
Снимка: Getty

Това заглавие сигурно ще ви дойде изневиделица, при положение, че въпросната двойка вече три години успява да не шуми излишно около връзката си.

46-годишният Леонардо ди Каприо може да си е изградил репутация на „вечен ерген“, но изглежда, че отношенията му с 23-годишната актриса Камила Мороун се развиват тихо, но и сигурно.

Красивата Камила Мороун: жената до Леонардо ди Каприо

Затова и от Harper’s Bazaar предлагат хронология на събитията помежду им, които досега са станали публично достояние.

31 декември 2020: Посрещане на Нова година

Двойката е забелязана да пазарува продукти за новогодишната вечер в супермаркета Table Mercato в Бостън и създава малък фурор не само зарази звездния си статут, но и заради количеството покупки. Повече прочетете тук:

► Една история за сините очи на Леонардо ди Каприо, изненадани очевидци и един италиански пир с приятелката му

Декември 2020: Ди Каприо се радва на „съвместен живот“ с Мороун

Според източник на Е! News връзката на актьорската двойка се радва на дългосрочна перспектива. „Лео и Ками все още са стабилни и се справят наистина добре и са сериозни“, твърди анонимникът.

„В момента той снима, но Лео уляга в съвместния живот с Ками, за разлика от цялото време, което преди прекарваше със своите момчета“, твърди още източникът. „Той наистина харесва живота си с нея и те са много по-задружни, отколкото преди.“

Края на юни 2020: Суши среща

Двойката е заснета, докато излиза от любимото си място за суши в Лос Анджелис – Nobu, на 29 юни. Леонардо ди Каприо се крие от папараци под зелена качулка, а двамата носят маски заради увеличените случаи на заразени с COVID-19.

Юни 2020: Двойката празнува рождения ден на Мороун

Page Six съобщава, че актрисата е отпразнувала 23-ия си рожден ден с парти на яхта, където освен Лео, са били Нина Добрев и приятеля ѝ Шон Уайт. Според изданието „поканените носеха каубойски шапки и западно облекло“, а ди Каприо е единственият, забелязан с маска.

Февруари 2020: Двама на наградите „Оскар“

Макар и да не минават заедно по червения килим, заради появата им през няколко минути се предполага, че Леонардо и Камила са дошли едновременно. По време на церемонията обаче двамата седят един до друг. Това е първият път, когато двойката се появява на едно и също събитие през тогавашния сезон на наградите.

Декември 2019: Камила коментира разликата във възрастта им

В интервю за The Los Angeles Times младата актриса не се страхува да говори откровено за разликата във възрастта между нея и своя приятел.

„Има толкова много връзки в Холивуд и в историята на света с голяма разлика във възрастта. Просто мисля, че всеки трябва да може да излиза с когото иска да излиза“, казва тя. Тогава актрисата проявява разбиране към онези, които се интересуват от връзката им: „Вероятно и на мен би ми станало любопитно.“

Октомври 2019: Камила отбелязва, че Лео е нещо повече от „Instagram гадже“

След като папарак успява да улови в кадър ди Каприо, който прави снимки на Мороун, докато тя редува различни пози, този материал бързо се превръща във вирусен.

Говорейки с Vanity Fair, Мороун коментира съдбата на въпросния мийм в интернет. „Видях мийма“, каза тя. „Горкия, наричат го Instagram гадже. Той е природозащитник и филмова звезда, а това сякаш не значи нищо!“

Юли 2019: Камила намеква за връзката си в Instagram

Публикувайки снимка на холивудската двойка Лорън Бакол и Хъмфри Богарт, които са имали 25-годишна разлика във възрастта, Мороун просто пише към кадъра: „Любов като тази“. Бързо започват спекулациите, че актрисата вероятно се позовава на разликата от 23 години между себе си и ди Каприо.

По-късно тя се обръща към критиците със стори в Instagram, пишейки: „Боже мой, хората са толкова подли и изпълнени с гняв към хора, за които не знаят нищо. Предполагам, че просто в този петък се надявам хората да се научат да живеят с малко по-малко омраза и да поставят времето и интересите си на друго място, защото животът без омраза е доста по-хубав.“

Май 2019: Двамата посещават Филмовия фестивал в Кан

Именно по това време папарашките снимки превръщат Леонардо в „Instagram гадже“. Общи снимки на двойката в Кан няма, тъй като посещават различни събития.

Април 2019: Лео и Камила се отправят към Коачела

Двойката присъства заедно на тридневния музикален фестивал и дори е заснета от папараци близко един до друг.

Ноември 2018: Рядко срещана обща поява

Двамата седят един до друг по време на мача от Шампионската лига на УЕФА, група С, в Париж.

Същият месец изданието Е! съобщава, че отношенията им стават сериозни. „Те са неразделни през последната година и са луди един по друг. Запознаха един друг със семействата си и обичат да бъдат заедно.“ Друг източник добавя за Леонардо: „От известно време той е много сериозен относно Камила, но бракът не е на дневен ред.“

Вътрешен човек на изданието Us Weekly обаче противоречи на източника на E!, като заявява, че двамата вече чуват сватбени камбани. „Говорили са за годеж“, казва анонимникът и добавя, че носителят на „Оскар“ е „готов да има деца“.

Август 2018: Двойката се отправя на романтично бягство в Европа

Снимки, публикувани от E!, показват как двамата се гмуркат с шнорхел и са заедно на разходка с лодка по време на ваканцията си край Капри.

„Лео и Камила бяха на слънце, докато се наслаждаваха на разходки с лодка и гмуркане с шнорхел и в морето. Те вечеряха няколко пъти на борда на яхтата, но също така направиха много спирки и слязоха, за да разгледат забележителностите и да се насладят на най-добрите места“, твърди източник.

Март 2018: Момент на близост в Лос Анджелис

По време на непринуден излет Мороун е забелязана да държи приятеля си под ръка в рядко уловен момент на близост.

Януари 2018: Снежна ваканция в Колорадо

Месец след като са забелязани за първи път, Лео и Камила прекарват заедно ваканция в Аспен. Актьорът и техен приятел Тоби Магуайър също е присъствал, заедно с двете си деца, твърди People.

Декември 2017: Появяват се слухове

Изданието Us Weekly твърди, че двамата излизат. Мълвата се появява месеци след раздялата на ди Каприо с модела Нина Агдал.

Красивата Камила Мороун: жената до Леонардо ди Каприо

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти