Една история за сините очи на Леонардо ди Каприо, изненадани очевидци и един италиански пир с приятелката му

Леонардо ди Каприо Камила Мороун
Снимка: Getty

По това време миналата година Леонардо ди Каприо попадна в заглавията със спасяване на човешки живот (припомнете си тук), затова и не се учудваме, че в навечерието на новата 2021 актьорът се е отдал на заслужен пир.

Миналият четвъртък носителят на „Оскар“ е изненадал очевидци с покупките си в Бостън, където е пазарувал заедно със своята половинка – актрисата Камила Мороун. Заедно с още една жена двамата са посетили тамошния италиански супермаркет Table Mercato, където са закупили солидно количество продукти за новогодишната вечер, научава People от историите на развълнувани очевидци.

Цитати на Леонардо ди Каприо

„Не можехме да повярваме колко много пазаруват. Даже нямаше как да се наредим с всички тези техни неща на касата“, казва Кейтлин О'Дрискол, която е пазарувала в магазина с приятеля си, когато там влизат Ди Каприо и Мороун. Според информацията в People сред покупките на компанията са били „паста, сосове, бисквити, домашно приготвени картофени чипсове, конфитюр от смокини и други хладилни артикули“ – достойни за истински италиански пир!

Докато 23-годишната Камила разглежда печивата, О'Дрискол успява да ѝ ги препоръча. „Казах ѝ, че всичко там е толкова добро, няма нищо лошо“, казва О’Дрискол, която отбелязва още, че Мороун е „красива“.

Кейтлин О'Дрискол твърди, че 46-годишният актьор е бил облечен в суичър с качулка и яке с черна шапка и черна маска, а когато се готви да излезе от магазина, моли Мороун да вземе малко сладкиши.

„Той буквално каза на приятелката си: „Ето моята кредитна карта, развихри се и се увери, че ще вземеш малко каноли“, а той се върна и се качи в задната част на колата“, спомня си О’Дрискол. „Той имаше най-сините очи, които съм виждал през живота си.“

Десертът каноли обаче е бил изчерпан покрай новогодишните празници, затова групата залага на нуга, внос от Италия.

На служителката във въпросния магазин Марта Тръвчинска ѝ отнема известно време, за да разпознае Ди Каприо, който я моли за количка. „Само си спомням, че видях тези очи от „Титаник“!“, казва тя за изданието. „В крайна сметка натовариха толкова много неща, че едва успях да ги грабна наведнъж.“

Ди Каприо и  Мороун „определено бяха близо един до друг“, спомня си Марта, но отбелязва колко „непринудена и спокойна“ е била двойката, докато разглежда магазина. „Те определено се опитваха да не привличат внимание“, казва тя.

Джен Ройл, собственичката на Table Mercato и прилежащия ресторант Table се намира в кухнята, когато актьорът пазарува, и остава с разбито сърце, щом разбира, че няма достатъчно каноли за Ди Каприо. „Беше последният ден от годината и бяхме затрупани с храна за изпращане“, казва тя пред People. „В един момент просто трябва да кажем на хората, че съжаляваме, но няма повече!“

Ройл признава, че не е очаквала клиент на кварталния магазин да бъде едно от най-големите имена в Холивуд. „Хората идват и купуват храна, поръчват и я взимат“, казва тя и признава, че е по-загрижена да се грижи за обикновените хора от квартала. „Опитваме се да се отнасяме към всички като към знаменитост.“

Ди Каприо вече е забелязван около Бостън няколко пъти, откакто пристига в града за снимките на филма “Don't Look Up”. В лентата на Адам Маккей участват още Мерил Стрийп, Ариана Гранде, Тимоти Шаламет, Матю Пери, Кейт Бланшет и още звезди.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти