Влюбени и ненаситни: Дженифър Лопес (отново) сияе до Бен Афлек на червения килим

Всички знаем приказката - зад всеки успял мъж стои по една успяла жена, а ние бихме добавили, че до (почти) всяка самоуверена и усмихната жена стои по един самоуверен и усмихнат мъж. И двете твърдения важат с пълна сила за edna от любимите ни холивудски двойки, на която за пореден път ще обърнем специално внимание. Защото начинът, по който се гледат един друг, и грижата, която прозира зад всяко тяхно движение, е стопляща и вдъхновяваща. И просто защото ни харесва да ги гледаме!

Дженифър Лопес и Бен Афлек продължават да трогват феновете с любовта си и моментите, в които не се стесняват да я демонстрират пред камерите.

Този уикенд двамата се появиха на звездната премиера на най-новия филм на Джордж Клуни – "The Tender Bar", в който Бен влиза в главната роля на чичо Чарли. Филмът е адаптация на едноименните мемоари от 2005 г. на Джон Морингър и разказва за живота му, израснал в Лонг Айлънд (говори се, че именно Джон е човекът, с когото принц Хари ще работи по мемоарите си).

Разгледайте снимки от появата им на червения килим тук:

Бенифър на премиерата на новия филм на Джордж Клуни

Преди седмица Бенифър се появи и на сблъсъка между ЛА Лейкърс и Бостън Селтикс. „Езерняците” наложиха волята си след силни втора и трета четвърт, в която натрупаха солидна преднина, която задържаха до края на мача, научихме от Gong.bg

Разгледайте снимки от събитието тук:

Бен Афлек и Дженифър Лопес на мача ЛА Лейкърс – Бостън Селтикс

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти