Сияйни заедно: Теодора Духовникова, Марта Вачкова и малките им големи летни радости

Теодора Духовникова Марта Вачкова
Снимка: Личен архив Теодора Духовникова Facebook @teodora.duhovnikova

Свикнали сме в социалните мрежи през лятото да ни заливат снимки на екзотични дестинации и перфектни плажни тела, затова искрено се радваме, щом някой разкаже за другите малки радости, които не могат да бъдат запечатани от камера – онези, които се случват в душата.

Особено когато този някой са две от най-обичаните български актриси!

Теодора Духовникова и Марта Вачкова могат да се похвалят, че напоследък прекарват летните си дни заедно. Това разбираме от кадрите, които двете споделиха в социалните си профили.

„Лятото ти отива“, написа Вачкова към Духовникова в Instagram, където ги виждаме край морето с плажно облекло, цветя и панделка в косите.

От думите на Теодора във Facebook става ясно, че снимките на двете дами са от Варна, където са прекарали време и в компанията на Владо Пенев. Повод за събирането им е било гостуването на проекта „Поетите“ в морската столица, част от от който е и актрисата от Народен театър „Иван Вазов“.

За изминалите няколко дни Теодора Духовникова пише:

„Най-хубаво през лятото е да отидеш дори за малко на гости на Владо и на Марта, на морето .

Да ти разказва Владо за български царе и виенска архитектура, за ботаника и откраднати фонтани.

Да се смееш с Марта на плажа, да шляпате двете безцелно по морския бряг, да ви е тихо, да ви е радостно, да пищят гларуси, да ядете риба и таратор. Да споделите заедно щастието, че просто ви има.

После да отвлечете Владо Пенев и да пътувате заедно към Варна и Бургас, да имате Поетите, Юли да кара, да пеете силно в колата, да видиш препълнените летни сцени, да погледнеш в очите най-прелестната варненска и бургаска публика, да й споделите любими, български стихове, да си поплачете заедно, да се разсмеете заедно, аплодисментите, луната, нощния път към София…

Благодаря“

На снимките ги виждаме свежи, без грим и претенции, и си пожелаваме повече такива лица – не само по мобилните ни екрани, но и на живо около нас!

Прочетете за още български звезди:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти