Кейт Мидълтън или принц Луи? Вижте кралската снимка, която обърка всички

кейт мидълтън принц луи
Снимка: Getty

Като две капки вода!

Кейт Мидълтън сподели невиждана до сега коледна снимка от детството си и всички бяха изумени от приликата между принцесата на Уелс и най-малкият ѝ син - принц Луи. Разбира се, че няма как между майка и син да няма прилика, но малката Кейт на снимката наистина може да бъде сбъркана за принц Луи.

На кадъра, заснет през 1983 година, виждаме Кейт като дете, облечена с бяла рокля, синя жилетка и шарена огърлица около врата си. През 1983 година Кейт е била едва на годинка. Кадърът е заснет по Коледа, защото около нея се вижда празнична украса и блещукащи коледни лампички.

"Споделяме ви малко празнични спомени от Коледа, защото "ShapingUs" има за цел да ни покаже именно огромната важност на най-ранните ни години и ролята, която оказват хората около нас", пише принцесата на Уелс под поста.

Публикацията на Кейт е част от кампанията ѝ Shaping Us, която има за цел да покаже колко важно е развитието на децата в най-ранните години от живота им. 

Мнозина отбелязаха огромната прилика между Кейт и най-малкия ѝ син Луи:

"Луи е неин двойник", "Принц Луи изглежда точно като майка си", "Кейт е била толкова сладка, а приликата с Луи е поразителна", гласят част от коментарите под снимката.

Кралското семейство на коледен концерт

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти