„Всяка вечер преди да заспя благодаря за тази благословия“: вижте сладките близнаци на Ева Веселинова

Най-голямото щастие за Ева Веселинова от 2021 г. безспорно е раждането на нейните близнаци. Чаровната водеща стана майка за първи път този април и оттогава малките Борис и Стефания са главни герои в живота ѝ, както си личи и от нейния профил в Instagram.

Двойна радост: Ева Веселинова стана майка на близнаци!

Заедно с колегите си от „Господари на ефира“ наскоро Ева беше гост в „Забраненото шоу на Рачков“, а по този повод тя сподели стара снимка с признанието, че новата ѝ работа като майка е доста по-сложна.

„Честно казано, отглеждането на Борис и Стефания е много по-трудно от разследванията, които правех за „Господари на ефира“ и преследването на престъпници“, написа тя в Instagram. „Обичам работата си в телевизията, обичам и да помагам на хората, но сега имам много по-важна мисия. Най-важната мисия в живота ми!“, допълни още водещата.

Вижте още снимки на близнаците в галерията тук >>>

В началото на декември Стефания и Борис навършиха 8 месеца, а Ева отбеляза събитието с откровена публикация, в която ги нарече „вечно усмихнати, търсещи, обичащи, устремени, будни, малки, сладки същества“.

Водещата разказва и какво още се е променило у децата ѝ за това време. „Боби вече сяда, изправя се и прави крачки. Има невероятна сила! Непримирим е и нищо не може да го спре. Голям красавец и може да разтопи сърцето на всеки“, пише тя.

За Стефания тя споделя, че „пръска чара си и ни манипулира всички, навсякъде и по всяко време“. „Невероятно умна е! Помни и забелязва всичко. Толкова е нежна, крехка и грацилна“, казва още щастливата майка.

„Големи образи са! Всеки ден измислят по нещо ново и правят живота ми толкова интересен и щастлив. Всяка вечер преди да заспя благодаря за тази благословия и ще го правя докато съм жива. Обичам ви, мои прекрасни деца!“, завършва публикацията си 36-годишната водеща.

Вижте още снимки на близнаците в галерията тук >>>

ох на мама
Снимка: ohnamama.bg

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти