Юлиан Костов и Мирела на романтично приключение в Тайланд (СНИМКИ)

В началото на месеца стана ясно, че един от най-успелите в Холивуд и популярни млади актьори, Юлиан Костов, е избран да участва в сезон 3 на сериала на HBO „Белият лотос“.

Това, което знаем за третия сезон на хитовата поредица, е че отново ще надникне в живота на нова група гости в луксозен хотел от веригата "Белият лотос". А снимките започнаха скоро във и около островите Кох Самуи, Пукет и тайландската столица Банкок, 

Юлиан вече е в красивия, екзотичен Тайланд в компанията на своята прекрасна половинка Мирела, която зрителите на NOVA познават от екстремното риалити "Игри на волята". 

Изглежда, докато актьорът не е зает със снимките на сериала, двамата се отдават на много романтични приключения. Те споделиха няколко спиращи дъха кадри от Тайланд, които определено може да ви вдъхновят за следващото ви пътешествие.

Преди два дни Мирела публикува красиви снимки от Mu Ko Ang Thong – морски национален парк в Тайландския залив в провинция Сурат Тани. Паркът обхваща 42 острова, а Мирела разкри пред последователите си, че с Юлиан са направили изкачване, наречено “JanJaras”.

Те са стигнали до най-високата точка на остров Wua Ta Lap. Той е на 500м надморска височина и е дом на сладки маймуни, наречени Очилат Мангур. 

В друг пост двойката споделя сладък момент, в който са се срещнали със слончета в Ко Самуи.

Оказва се, че много от слоновете там са спасени от циркове или от дивата природа и хората полагат грижи за тях ежедневно.

"С две ръце препоръчваме това преживяване, ако сте на почивка в Тайланд. 🥰❤️", написа към поста си Мирела, като не крие, че се чувства така, сякаш се намира в Рая на земята. 

Последователите на Юлиан и Мирела веднага ги поздравиха за позитивната им енергия и красивите места, на които ни отвеждат благодарение на социалните мрежи. Още красиви кадри от тяхната почивка вижте в галерията >> тук.

А всичко, което се знае за третия сезон на "Белият лотос" и участието на Юлиан Костов в проекта, може да чуете във видеото от предаването "На кафе".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти