Порасналите деца на актьорите от „Приятели“: кои са те и как изглеждат днес

Когато през 1994 г. „Приятели“ стартира в американския ефир, едва ли шестимата млади актьори в главните роли предполагат в какви звезди предстои да се превърнат. Днес, 30 години по-късно, сериалът си остава сред любимите комедийни поредици на няколко поколения.

Много от нас израснаха с епизодите на „Приятели“, а заедно с нас пораснаха и децата на любимите ни звезди от шоуто.

децата на актьорите от Приятели
Снимка: Getty | Instagram

За съжаление през октомври миналата година загубихме Матю Пери, който нямаше съпруга и деца. Дженифър Анистън също няма деца, като е споделяла за неуспешните си опити да стане майка. Кои са синовете и дъщерите на останалите любими актьори от „Приятели“, колко са големи и как изглеждат днес, предстои да ви покажем сега.

1. Дъщерята на Кортни Кокс Коко
Коко Райли Аркет е родена през 2004 г. Преди това Кортни и съпругът ѝ, актьорът Дейвид Аркет, преминават през тежък период, опитвайки се да станат родители. Тя преживява 7 спонтанни аборта, преди най-сетне да сбъдне мечтата си да стане майка. По време на снимките на 10-и сезон на „Приятели“ Кортни вече е бременна.

децата на актьорите от Приятели
Снимка: Getty | Instagram

Дъщерята на Кокс е талантлива певица и се интересува и от актьорството. Коко винаги подкрепя майка си, независимо дали са на червения килим на премиерата на „Писък VI“, или празнуват звездата ѝ на Холивудската алея на славата. Тя също е кръщелница на Дженифър Анистън.

2. Дъщерята на Мат Лебланк Марина
През 2004 г. Мат Лебланк става баща на дъщеря си Марина Пърл заедно с бившата си съпруга Мелиса Макнайт. По време на брака си той се грижи и за двете деца на съпругата си, Тайлър и Жаклин. Актьорът държи дъщеря си предимно далеч от светлината на прожекторите, но е споделял, че пее много добре.

децата на актьорите от Приятели
Снимка: Getty | Instagram

3. Синът на Лиса Кудроу Джулиан
Синът на Кудроу, Джулиан Мъри Стърн, технически също е бил част от „Приятели“, когато бременността на актрисата става част от сюжета в сезон 4. Той е роден през 1998 г. През 2018 г. Лиса си спомня как с петимата ѝ колеги се събирали зад кулисите, преди да излязат на сцената и си пожелавали успех. А докато била бременна, те поздравявали и малкия Джулиан. Впоследствие момчето често било с майка си на снимачната площадка и имало особено специална връзка с Дженифър Анистън.

децата на актьорите от Приятели
Снимка: Getty | Instagram

През 2021 г. Кудроу каза пред Конан О'Брайън, че нейният 24-годишен син я е подкрепял по време на снимките на „Приятели: Отново заедно“ и накрая ѝ казал, че много се гордее с нея. Джулиан вече има опит и като актьор, и като оператор.

4. Дъщерята на Дейвид Шуимър Клео
През 2011 г. Дейвид и тогавашната му съпруга Зоуи Бъкман станаха родители на малката Клио Бъкман Шуимър. Единствената им публична с нея изява беше на събитие в Лос Анджелис през 2015 г. Актьорът не говори често за дъщеря си, защото като цяло самият той предпочита да живее извън медийния интерес.

децата на актьорите от Приятели
Снимка: Getty | Instagram

Миналата година, когато Клио навърши 12 години, майка ѝ я поздрави със сладка снимка в Instagram.

5. Дъщерите на Маги Уилър Джема и Джуно
Маги и съпругът ѝ Даниел Уилър са родители на две момичета - Джуно и Джема. Дъщеря ѝ Джема, стана популярна в TikTok през 2020 г., като пресъздаде емблематичната реплика на майка си от „Приятели“.

децата на актьорите от Приятели
Снимка: Getty | Instagram

Оттогава Уилър участва в няколко от видеоклиповете на дъщеря си.

Ето как изглеждат днес децата от сериала „Приятели“

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти