Вижте оригиналните скици на прекрасната сватбена рокля на Меган Маркъл

Ексклузивни кадри от цялата сватбена церемония на Хари и Меган
Снимка: Getty

От двореца Кенсингтън публикуваха снимки на скиците на сватбената рокля на херцогинята на Съсекс Меган. Творението е дело на британската дизайнерка Клеър Уейт Келър, работеща за френската модна къща Givenchy.

„Херцогинята и г-ца Клеър Уейт Келър работиха заедно по дизайна“, разкриват от канцеларията на Кенсингтънския дворец.

Резултатът е прекрасен и е напълно съзвучен с каноните за безвременна елегантност на френската марка, основана в Париж през 1952 година. В тоалета личат чистите линии на Givenchy, деколтето тип "лодка" и ефирно оформената талия.

Роклята е с 5-метров шлейф с копринен тюл, бродиран с цветя от държавите, членуващи в Общността на нациите. Всяко от растенията е типично за отделните 53 страни, от организацията. Миналия месец принц Хари стана посланик на младежта на Общността.


За вечерния прием съпругата на принц Хари облече зашеметяваща втора булчинска рокля, дело на дизайнерката Стела Макартни.

Британската преса обяви сватбата на принц Хари и Меган за истински триумф - "Под разкошното майско слънце, сватбата на новия херцог и херцогиня на Съсекс отразяваше най-характерното за тях - непринудена двойка, изпълнена с грация и блясък, направо прекрасна. Това беше триумф".

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти