Любов завинаги: Сандра Бълок разпръсна праха на приятеля си на рождения му ден

сандра бълок
Снимка: Getty

Сандра Бълок почете паметта на починалия си партньор Брайън Рандал, като спази последната му воля - прахът му да бъде разпръснат над река в Уайоминг.

В събота, нвръх рождения ден на Рандал, който щеше да навърши 58, ако беше жив, актрисата е разпръснала праха му в река Jackson Hole’s Snake River.

"Честит рожден ден, Брай. Санди те донесе до реката, както ти беше обещала", написа сестрата на Бълок, която сподели кратко видео на красивия пейзаж от мястото.

На видеото се виждат покрити със сняг дръвчета и храсти, които обграждат реката и слънчеви лъчи, отразяващи се във водата.

Рандал почина през август 2023 година след 3-годишна битка с нелечимото неврологично заболяване амиотрофична латерална склероза (АЛС). През цялото време фотографът пазел диагнозата си в тайна.

Близките на фотографа, който бе заедно с Бълок от 8 години, споделиха, че Рандал си е отишъл спокойно и обграден от семейството си.

Всички ние, които се грижехме за него, направихме всичко възможно, за да уважим молбата му да запазим диагнозата в тайна", споделиха близките му пред списание People.

Сандра Бълок среща Брайън през 2015 г., когато той идва да снима рождения ден на сина ѝ Луис.

„Открих любовта на живота си. Споделяме две красиви деца – три деца, с по-голямата му дъщеря. Това е най-хубавото нещо”, казва тя в края на 2021 г. Брайън е светец. Той е еволюирал на ниво, което не е човешко (…). Той е примерът, който бих искала да имат децата ми.“ - Сандра Бълок пред Red Table Talk

Актрисата все още не е коментирала публично смъртта на своята половинка, но източници споделят, че тя е много благодарна за цялата подкрепа, която получава и е направила множество дарения в негова памет.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти