В дома на Даян Кийтън в Бевърли Хилс: испански колониален стил и много осъществени мечти под един покрив
Снимка: netinfo

В дома на Даян Кийтън в Бевърли Хилс: испански колониален стил и много осъществени мечти под един покрив

Даян Кийтън е дама, която предизвиква нашето възхищение. Тя е невероятна актриса и жена от онова поколение, което знае какво е моралното мерило и как това не бива да пречи на забавлението цял живот.

Днес искаме да ви запознаем с нещо изключително ценно в живота на актрисата. Нещо, което разкрива донякъде нейната същност. И, не, тук не става дума за поредната успешна роля в касов холивудски филм, но всъщност толкова важно за една истинска жена. Говорим за създаването на свой собствен дом, който да носи твоето отражение и стил. Дом, в който всички влизат, за да кажат - да, това е тя, това е Даян!

Актрисата е открила своята втора страст - да реновира изцяло едно имение, датиращо от 1920 година в Бевърли Хилс и да го превърне във впечатляваща резиденция в испански колониален стил с огромен заден двор. 

даян кийтън
Снимка: AD

В оригиналният си вариант къщата е дело на калифорнийския архитект Ралф Флиуинг, който е отговорен и за една от най-големите забележителности в Лос Анджелис - фонтанът на оживеното кръстовище на булевардите Уолшир и Санта Моника. 

Разбира се, след като купува имението, Даян правя няколко промени - нещо, което е в кръвта на всяка истинска жена. Тя бута стени и прави от малките многобройни стаи на втория етаж една голяма спалня, а долу се заема със същите промени в архитектурата и прави огромна кухня и трапезария. 

даян кийтън
Снимка: Weheartit

Даян обожава просторните пространства. Никой таван не може да бъде прекалено висок, нито едно помещение не може да бъде прекалено голямо за нея. 

Даян е влюбена в камината, която се намира в дневната - перфектна изработка в испански стил, която е заобиколена от обикновена бяла мазилка. И понеже се влюбва в тази камина, решава да повтори нейния дизайн във всяка една стая - включително в спалнята и в кухнята. Даян е от типа хора, които харесат ли нещо - повтарят го до безкрай. 

даян кийтън
Снимка: Weheartit

Понякога интересен килим или постелка внасят характер в помещението, понякога някоя от нейните така любими шапки. 

Кийтън обожава мотивационните надписи и затова над библиотеката ѝ се намира едно изречение, изписано с огромни букви: " Очите виждат само това, което умът разпознава".

даян кийтън
Снимка: AD

Влюбени сме в класическия стил на Даян, който дава различно усещане за света, щом прекрачиш прага на имението. 

Разгледайте снимки от интериора на дома на Даян Кийтън в нашата галерия тук.►►► 

А докато го правите е време да ви споделим, че днес актрисата празнува своя 72-ри рожден ден. heart

даян кийтън
Снимка: Weheartit

Още интересни статии, които да прочетете: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти