Уилям и Кейт готови за деца

Може би двамата ще станат родители в съвсем скоро време
Снимка: Getty/Guliver

Принц Уилям официално обяви, че той и съпругата му биха били много щастливи, ако станат вече родители и намекна, че може би правят вече опити.

Съпругът на Кейт даде интервю по повод диамантения юбилей на баба си, в което каза, че семейното планиране за момента идва пред военната му кариера.

"Наистина желая да имам деца. Това е водещото в живота ми за момента. Двамата с Катрин нямаме търпение да създадем семейство в близко бъдеще.“.

Принцът сподели още, че първата година от брака му е била истинска благословия за него и че за момента никакви домашни проблеми или аргументи не помрачават щастието му.

Уилям разкрива, че не е решил дали иска да гради кариера в кралските военновъздушни сили или ще се концентрира върху задълженията си като принц и бъдещ крал на Англия.

Той споделя още, че изключително се възхищава на баба си, която на 25 години се е възкачила на трона и е трябвало да се справя сама в свят на мъже, докато самата тя е била още момиче.

В заключение той искрено заяви, че много би му се искало майка му Даяна да бе сред живите днес, за да може да я запознае със съпругата си. Уилям споделя, че според него майка му би харесала сватбата им и щеше да се чувства истински горда.

"Убеден съм, че тя щеше да хареса Кейт. Наистина ми е мъчно, че двете не могат да се запознаят.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти