Тъжната изповед на Дженифър Гарнър: истината за края на брака й с Бен Афлек

Тъжната изповед на Дженифър Гарнър: истината за края на брака й с Бен Афлек
Снимка: netinfo

Холивудската актриса Дженифър Гарнър "отри завесата" около своя проблем със стреса, който е довел и до края на брака й със съпруга й Бен Афлек през 2016-а. В интервю за американското предаване CBS Sunday Morning 46-годишната звезда сподели, че постоянното медийно внимание към семейството й в крайна сметка е провалило отношенията им с Афлек:

"В продължение на 10 години пред дома ни всеки ден имаше по 5-6 коли с папараци. През уикендите съм виждала и по 15-20 автомобила, които ни следят, пред нашата къща. Поглеждайки се назад във времето, наистина се чувствам стресирана от цялата ситуация"

Снимка: netinfo
 

"През всички тези години връзката ни с Бен беше обект на огромен медиен интерес, изключително травмиращ за мен."

Снимка: netinfo
 

"Чувствах напрежение върху нашите отношения - сгодени ли сме, трябва ли да се оженим, скарани ли сме, избива ме на рев, когато се сетя за тези периоди и как преминавах психически през тях."

Джен дори разкрива, че много често макар всичко в брака им да е било наред, медиите "са създавали" проблеми помежду им и впоследствие наистина са усещали разклащания заради непрестанните нападки журналистите.

Снимка: netinfo

Към днешна дата обаче Гарнър сякаш е премислила тези моменти от живота си и вече говори по-мъдро и открито за тях. Въпреки че се разделиха окончателно, тя и Бен се грижат отдадено за децата си, а самата Дженифър неведнъж след краха на връзката им продължи да дава Афлек като баща за пример, който държи на семейството си.

Те са едни от холивудските бивши половинки, които наистина трябва да бъдат давани за пример как е редно да се грижат за децата си, макар и в процес на развод.

Ние все пак се надяваме един ден те да успеят да превъзмогнат проблемите от миналото и отново да продължат житейския си път заедно. Защото наистина бяха (и са) прекрасна двойка!

А повече от интервюто можете да видите тук:

Играй и спечели слънцезащитни продукти Hyaluron. Виж как ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти