Трогателната среща на Киану Рийвс с детето, което е най-големият му фен

За Киану Рийвс може да се каже много: той е супер успешен актьор, като същевременно е обичан от милиони заради доброто си сърце, впечатляващата си скромност и многото благородни постъпки през годините.

Може би малко от вас знаят, но Киану има още една страст, освен киното. Тя е свързана с комиксите.

Наскоро актьорът дебютира като писател на комикси заедно с автора Мат Кинд и прочутия художник Рон Гарни в нова поредица книжки, разказваща за битката на един безсмъртен воин през вековете със заглавие „BRZRKR Vol. 1“.

Героят, известен с името Berzerker, е полусмъртен мъж, прокълнат от боговете и принуден да живее в насилие и борби. След като се е скитал по света в продължение на векове, той започва да работи за правителството на САЩ, водейки кървави и опасни битки. В замяна героят очаква да получи единственото, което желае – да узнае истината за своето съществуване.

Във връзка с промотирането на комикса, Киану посети магазин в Лос Анджелис, в който раздаде много автографи на своите почитатели.

А в Tik Tok бързо се разпространиха кадри от фен срещата, които разтопиха сърцата на всички в мрежата.

В сладкото видео звездата от "Джон Уик" се запознава с 9-годишно момченце, което признава, че е истински негов фен и нарича Рийвс своя  "най-любим актьор в целия свят."

киану рийвс
Снимка: Getty

"Аз съм толкова голям фен!“, казва развълнуваното дете.

О, Боже, Ноа, благодаря ти!“, възкликва искрено Киану. Скромно и съвсем непринудено актьорът пита детето за името му и също се представя.

Изглежда, въпреки че е един от най-известните актьори в света, Рийвс продължава да приема комплимените от фенове с внимание и дори леко стеснение, което се чете по лицето му. 

След като благодари на малкия Ноа, Рийвс явно е решен да продължи разговора. Той го пита дали познава Дюк Кабум, герой от "Играта на играчките 4", който актьорът озвучава. 

След като Ноа ентусиазирано потвърждава, че Дюк е неговият „любим герой“, Рийвс артистично произнася една от репликите на персонажа си.

„Радвам се, че ти е харесал. На мен наистина ми хареса да изиграя Дюк Кабум.“

Приятелското отношение на Киану към неговия малък развълнуван фен разтопи сърцата на феновете в мрежата. Цялото видео можете да видите тук:

@ign Keanu Reeves meets superfan Noah at Golden Apple Comics in LA! Keanu Reeves did a surprise signing of his comic BRZRKR from Boom! Studios. #keanureeves #comic #comicbook #comics #brzrkr #la #losangeles #indie #johnwick #fan #celebrity #meetandgreet #autograph #toystory #dukecaboom @noahsamazingreviews ♬ original sound - IGN

Мнозина отбелязаха съобразителността на актьора да заговори за анимационно филмче, знаейки, че комиксите, които подписва, са предназначени за по-зряла аудитория.

Повечето коментиращи изразиха мнение, че им се иска повече хора да са човечни, скромни и искрени като Киану Рийвс.

киану рийвс
Снимка: Getty/Gulliver

Звездата от „Матрицата“ много често става обект на възхищение от страна на феновете заради своята доброта и сърдечни жестове към случайни хора. Дори хора, които не са фенове на филмите му, не могат да отрекат, че той е сред най-земните и благородни популярни личности. 

Веднъж Киану разговаря с друг свой млад фен, който се е приближил до него при вземане на багаж. Също така е известно, че е присъствал на сватбата на двойка непознати за него англичани, които са му дали импровизирана покана, срещайки го в хотелски бар.

Киану Рийвс и Александра Грант щастливи заедно

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти