Тина Търнър загуби още един син

Тина Търнър скърби след смъртта на сина си Рони, който почина в четвъртък на 62-годишна възраст.

Легендарната изпълнителка направи изявление в Instagram профила си. Към своя черно-бяла снимка 83-годишната певица написа: „Рони, ти напусна света твърде рано. В скръб затварям очи и мисля за теб, любими мой сине.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

Рони Търнър е най-младият син на Тина и Айк Търнър. Роден е на 27 октомври 1960 г. Към момента не е ясна причината за смъртта, но е известно, че Рони е имал здравословни проблеми от години, включително рак.

През 2018 г. семейството преживя още една загуба, когато по-големият брат на Рони, Крейг, се самоуби. Припомнете си тук ► Почина големият син на Тина Търнър. Тина Търнър има още двама синове – Майкъл и Айк-младши.

Съпругата на Рони, френската певица Афида Търнър, по-рано потвърди смъртта на съпруга си. В публикация в Instagram тя го нарече „истински ангел“ и нейния „най-добър приятел“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afida Turner (@afida_turner)

„Направих най-доброто до края. Този път не успях да те спася. Обичам те от 17 години, това е толкова лошо и съм много ядосана“, пише тя и споменава загубата на още членове от семейството, сред които и сестрана на Тина, починала през 2010 г., отбелязва People. „Това е трагедия – ти, Крейг, баща ти Айк Търнър и Алин почивате в рая…Толкова несправедливо.“

Според изданието TMZ, което първо съобщи новината, човекът, обадил се на Бърза помощ, е казал, че Рони има проблеми с дишането и в крайна сметка е спрял да диша. Въпреки опитите на други хора да отдадат първа помощ, Рони е обявен за мъртъв на място от реагиралите парамедици.

Огнената Тина Търнър: как се промени певицата през годините

 

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти