Любимците Тина и Станимир от "Един за друг" станаха родители!

Тина и Станимир от "Един за друг" посрещнаха първото си дете. Финалистите и едни от любимците на зрителите от 2-ри сезон на предаването се похвалила с щастливата новина в Instagram.

Момиченцето им се е родило вчера - на 3-ти октомври. Двамата споделиха снимка, на която Тина е все още бременна с надпис "Welcome to the world baby girl".

След като миналата година сбъднаха голямото си желание да се оженят, в началото на годината Тина и Миро реализираха и мечтата си за собствена къща в Англия, където от години живеят от години.

Припомняме ви, че победители във втория сезон на "Един за друг" бяха Тяна и Иво Пресолски. На финала те се изправиха срещу Тина и Станимир. Тяна и Иво спечелиха паричната награда, но пожелаха да я поделят си със своите конкуренти.

След края на предаването Тина и Миро споделиха, че то ги е променило до някаква степен и са научили много нови неща един за друг.

„В шоуто ние се видяхме по нов начин. Аз съм благодарна за това, защото видях в него, че той може да не играе на всяка цена – може да няма толкова спортна злоба и спортен хъс. В реалния живот той дава всичко, за да победи – дори да играем на „Не се сърди, човече”. Видях го в по-улегнала светлина и ми хареса”, сподели Тина.

Двойката беше сред най-обичаните в предаването. Те отдават това на своята непринуденост и това, че са приемали много от нещата на шега.

Пожелаваме им още много щастливи мигове с новото попълнение в семейството!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти