Тайните за вечна младост и фина фигура на Ернестина Шинова

Тайните за вечна младост и фина фигура на Ернестина Шинова
Снимка: netinfo

Ернестина Шинова е прекрасна не само като актриса, но и като жена. Всяка нейна изява е ярка и запомняща се, като самата Ернестина.

Много неща можем да научим от съпругата на Андрей Слабаков – как да бъдем силни и независими жени, да не се страхуваме от собствения си глас, да заявяваме смело какво обичаме и какво мразим, да отстояваме позициите и вярванията си и да не позволяваме на никого да ни казва какво да правим.

С изявата си във Вип Брадър по Нова Телевизия Ернестина показа именно това и доказа, че жените далеч не са "по-слабия" пол.

Самата тя изглежда фина и дори чуплива, но характерът ѝ е железен. Ернестина се отличава и с още едно качество – изглежда забележително добре, без да се вманиачава по темата с подмладяването.

Каква е нейната тайна? Без да повдигате учудено вежди, но това е така наречения "пол денс" или иначе казано – танци на пилон. За тях се изисква сериозна физическа подготовка и здрави мускули.

Ернестина споделя, че след участието си във Вип Брадър се е почувствала силно изтощена. Отделно на това без да го е искала тя загуби не малко килограми. След излизането от Къщата пък заедно със съпруга си стартираха ново предаване в ефира на Нова –  “Между нас казано“. Към всички тези ангажименти се добавят и ролите ѝ в театъра. Пол дансингът ѝ помага да поддържа висок тонус и добра форма.

Танцът на пилон е спорт. Тренировката е почти като при акробатиката и идеално тренира всички групи мускули. Тялото става по-силно и гъвкаво. Освен това е приятно, защото не се налага да правя едни и същи упражнения. Все едно летя.“ споделя Ернестина.

Въпреки, че не е суетна, Ернестина Шинова е категорична, че всяка жена на определна възраст трябва да започне по-интензивна грижа за външния си вид.

Защото годините започват да си личат – тук-там – ръцете, шията, деколтето…, Мадона прикрива ръцете си с ръкавици, за да не се вижда отпуснатата ѝ кожа, за разлика от нея Никол Кидман, която си прави лифтинг, за да свали 20 години от възрастта си ги подценява. В моята професия често жестикулирам. Затова се грижа за тях." споделя актрисата.

А под "грижа" Ернестина разбира ST elos технология, по една процедура, 1 път месечно. "Процедурата продължава 40 минути в зависимост от това дали се обработна една зона или повече.” – обяснява дерматологът д-р Сияна Живкова от Jewel skin clinic която се грижи за кожата на Ернестина.

Новите колагенови влакна стягат и преструктурират кожата. Почиствайки повече влакна в по-голяма зона ефектът е по-видим и по-продължителен. Това обаче не става мигновено, а постепенно.

Обикновено се препоръчват 4 процедури, които се правят през 20 - 25 дни и е достатъчна една поддържаща процедура годишно. Човек сам усеща кога кожата се отпуска и губи своя тонус – разяснява внимателно д-р Живкова.

Тази технология дава еластичност и стяга кожата не само на лицето, но и на корема, ръцете и навсякъде другаде, където тя е отпусната.

Освен по танците на пилон, Ернестина се е запалила и по едно ново модерно течение за разкрасяване – биоревитализация с колаген. 

Мезотерапията с биоколаген е нова стъпка в естетичната дерматология и физиорегулативната медицина.” - професионално се намесва д-р Живкова. Процедурата подпомага намаляването на видимите признаци на стареене на кожата, бори се срещу появата на бръчки, отлично средство е срещу отпускането на лицевия контур и не на последно място - овлажнява кожата.

Когато се прилага на тялото, колагеновата мезотерапия подпомага редукцията на мастните натрупвания и изгажда целулита.

След всичко това не е учудващо, че Ернестина е една от най-добре изглеждащите актриси от нейния възрастов диапазон, а заедно със съпруга си бяха определени като една от най-забележителните звездни двойки:

Още полезни материали:

Подмладяване на лице и тяло без скалпел

Който иска да е модерен, трябва да е естествен

Биоревитализация – или как да възстановим кожата по естествен начин

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти