Стоян Алексиев отпразнува 66-тия си рожден ден в дома на семейство Генадиеви

С любимата шоколадова торта, кошница с различни видове мед и усмивка екипът на „На кафе“ и колегите на Стоян Алексиев го изненадаха по повод 66-ия рожден ден, който известният актьор посрещна на снимачната площадка.

Целият екип на „Откраднат живот“, заедно с продуцента Евтим Милошев, които Стоян Алексиев нарече „свое семейство в последните две години“, го посрещна в познатия апартамент на семейство Генадиеви - този път украсен като за рожден ден. 

Кои са новите герои в "Откраднат живот"

Обичаният актьор, който вдъхва живот на проф. Генадиев, отговори подобаващо с импровизирано музикално обръщение на поздравленията на колегите си.

„Нека на всички животът им да тече като мед, да е сладък, смислен, ползотворен и щастлив. Здраве и радост на всички. Да отиваме с настроение на работа и да живеем с настроение, защото това ни прави много по-щастливи и по-добри в работата ни.

Желая на всички и лично щастие, да се изпълним с любов“, пожела Стоян Алексиев, докато приемаше подаръци.   

Внукът на Наум Шопов, който е истински лекар, става главен герой в "Откраднат живот"

В ефира на NOVA той разкри тайните на своята добра форма, сподели спомени за рождените дни в детството си в семейната им къща във Варна, за празненството с проф. Киркор Азарян, с който споделят обща рождена дата и за тяхното приятелство през годините.

Рожденикът разказа какво за него е работата в най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот“ и какво стои зад дългогодишните му изяви на театралната сцена.

Не пропускайте епизодите на “Откраднат живот: Възмездието” от вторник до петък, в 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини за сериала ще откриете на официалната страница на “Откраднат живот” във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти