Кои са новите герои в "Откраднат живот"

Кои са новите герои в "Откраднат живот"
Снимка: NOVA

Д-р Вяра Добрева и д-р Борис Тасев ще прекрачат прага на МБАЛ „Св. Кирил“ като съперници в операционнатa утре вечер от 20.00 ч. по NOVA

Ново начало за зрителите и за най-успешния медицински сериал у нас "Откраднат живот: Възмездието" ще поставят героите на Луиза Григорова и Наум Шопов в предстоящия епизод утре вечер от 20.00 ч. по NOVA.

След като двама любими лекари се отправиха на дълго пътешествие, д-р Вяра Добрева и д-р Борис Тасев ще направят първа стъпка към заветната си цел –  да получат място в операционната на МБАЛ "Св. Кирил".

Младите хирурзи ще трябва да се състезават не само един с друг, но и със самите себе си в използването на знания, умения и бързи реакции в тежки медицински казуси.

Искрите между двамата ще останат на заден план в надпреварата, която трябва да докаже на проф. Генадиев и цялото отделение кой е по-добър лекар.

Изпитания, куриозни моменти и нови любовни триъгълници ще съпътстват Вяра и Борис, които ще се лутат между приятелството, любовта и професионалното съревнование, променяйки съдбите на много от познатите герои.

Един от първите професионални сблъсъци, предизвикан от новите лекари, ще бъде именно между водещите специалисти в хирургията – д-р Калин Генадиев и д-р Романова.

Междувременно пътят на Виолета към лечението ще се окаже много по-дълъг, отколкото е предполагала. Среща с пациент по време на химиотерапия ще я провокира да преосмисли изповядваните ценности и целите в живота й до този момент – борбата с рака ще е не само неин катарзис, но и мисия.

Снимка: NOVA

Сблъсък между Калин и Наталия ще постави въпроса за тяхното съвместно бъдеще и сериозното развитие на връзката им. Евгения ще направи нова крачка към окончателната раздяла с проф. Генадиев, а загрижеността й за проф. Камбуров ще изостри отношенията им още повече.

Как ще бъдат посрещнати Вяра и Борис? Какво ще предприеме Виолета Захариева, преживявайки собственото си възмездие? Зрителите ще разберат тази седмица, в новите епизоди на "Откраднат живот: Възмездието" от вторник до петък от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Снимка: NOVA

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.   

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти