Софи Търнър изненада всички с нова огнена прическа и... бременно коремче?

Софи Търнър е правила не една и две зашеметяващи появи на червения килим през цялата си кариера, но несъмнено стилът ѝ по време на бременността не отстъпва на звездния ѝ блясък.

Софи, която е съпруга на музиканта Джо Джонас и майка на 1-годишната им дъщеря Уила, наскоро предизвика слухове за втора бременност по време на разходка миналата седмица.

Актрисата от „Игра на тронове“ изглежда е променила външния си вид, като е боядисала естествената си руса коса в червено, напомняйки на феновете за времето, когато играеше червенокосата Санса Старк в сериала на HBO.

26-годишната Софи беше снимана в ябълковозелена прилепнала мини рокля, която издайнически подчертаваше изпъкналия ѝ корем по време на разходка из Лос Анджелис.

Джо Джонас беше в тон с тоалета на съпругата си, като беше заложил на тъмнозелена жилетка, верижка около врата си, кафяви панталони, бели маратонки и слънчеви очила.

Двойката вече има дъщеря на име Уила, която се роди през юли 2020 г.

Въпреки че не са потвърдили бременността, двамата са били заснети преди това да се разхождат в същия квартал на Ел Ей с дъщеря им. Облеклото на Софи беше бяло изрязано горнище, което засили спекулациите, особено след като тя деликатно сложи ръка на корема си.

Първоначално актрисата и певецът от групата Jonas Brothers избягват да обсъждат отношенията си и минава доста време преди най-накрая да проговорят публично. Въпреки че редовно бяха засичани да се забавляват заедно, чак през януари 2017 г., когато Търнър публикува снимка на Джонас, който пуши пура на лодка в Маями, стана ясно, че определено става нещо помежду им. 

През следващите две години дадоха да се разбере, че са една от най-очарователните звездни двойки. А през 2019 г. Джонас и Търнър се венчаха на спонтанна церемония в Лас Вегас, а по-късно и във френски замък в края на юни.

Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти