Софи Търнър и Джо Джонас очакват първото си дете!

Семейството на актрисата Софи Търнър („Игра на тронове“, „Х-Мен“) и музикантът Джо Джонас е на път да се увеличи с още един член.

Източници на редица издания потвърждават, че двамата очакват първото си дете, но предпочита да не разгласява новината. Един от тях казва: „Двойката е потайна, но техните приятели и семейство са много развълнувани за тях.“

Софи Търнър Джо Джонас
Снимка: Getty

Бременността на Софи Търнър (23 г.) идва по-малко от година след сватбата с Джо Джонас (30 г.) в Лас Вегас през май 2019. Двамата по-късно отпразнуваха събитието официално със своите близки  през юли във Франция.

Вижте още снимки на двойката тук >>>

Самата Софи признава в интервю за Rolling Stone от 2019 г., че преди да срещне Джо никога не е очаквала да се омъжи в началото на 20-те си години. Тя е на 21, когато двойката се сгодява след година връзка.

Софи Търнър Джо Джонас
Снимка: Getty

„Бях се подготвила да остана необвързана през остатъка от живота ми“, споделя тя пред изданието. „Мисля, че щом си открил правилния човек, просто знаеш. Чувствам, че съм доста по-стара душа, отколкото съм на години. Усещам, че съм живяла достатъчно, за да знам. Срещнала съм достатъчно момчета и момичета, за да знам. Не се чувствам на 22, а на 27,28.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти