Силвия Лулчева - актрисата, която може да разплаче и морените на Витоша

В откровено интервю пред Мон Дьо, актрисата Силвия Лулчева говори за паметни моменти от своята кариера и от личния си живот. Тя разкри, че все още търси себе си и е едно емоционално и приказливо момиче, което кипи от енергия.

„Някъде съм оставила впечатлението за едно непокорно, рошаво, непослушно, шумно, смело момиче. През годините се опитах да я среша и дисциплинирам. Да покажа на света една по-обработена версия. Всъщност съм уплашено и много критично към себе си все още момиче”, каза в интервюто пред Мон Дьо Силвия.

Тя разкри, че е разочарована от действителността, в която живеем и ѝ се иска нещата в България да се случваха по различен начин.

„Срещам много безхаберие, много безочливо крадене, много не игра по правилата, което не е мъжко. Дали заради бедност или простотия, но всеки иска да награби повече. Боли ме, че много хора преминават пътя си като торба с лайна. По пътя към светлото са по-малко и искам да си играя с тях”, казва актрисата.

Тя разкрива още, че е човек, който държи на професионализма и прави всичко с ентусиазъм.

„Имам толкова много енергия, че непрекъснато съм заета. Когато ми свърши енергията, казвам, че умирам”, шегува се тя.

На въпроса дали има силата да разплаче хората със своите роли, тя бе категорична:

„Мога да разплача и морените на Витоша. Задачата ми обаче е да накарам хората да им е толкова смешно, че да започнат да се търкалят”.

Вижте какво още сподели тя, във видеото горе.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти