Силната реч на Никол Кидман, която накара всички да притихнат

Никол Кидман
Снимка: Getty/Gulliver

Вяра Иванова

Никол Кидман произнесе емоционална реч по време на наградите на Гилдията снощи. Тя получи наградата за "Най-добра актриса в сериал" за участието си в "Големите малки лъжи".

Докато приемаше наградата си, Кидман започна да говори за факта, че филмовата индустрия най-сетне приема и разказва историите на жените над 40.

Никол Кидман
Снимка: Getty/Gulliver

Рийз Уидърспуун, Лаура Дерн, те са мои приятелки и преди всичко ужасно талантливи актриси, а тази награда е и за тях, започна речта си Кидман. Тя спомена и имената на още няколко от номинираните актриси, включително Сюзън Сарандън и Мерил Стрийп и отбеляза колко много им се възхищава.

Благодаря на всички вас, момичета, за невероятните роли, които сте имали в своята кариера и за начина, по който играете, допълни още със сълзи на очите Кидман.

Никол Кидман
Снимка: Getty/Gulliver

Колко е прекрасно, че кариерите ни продължават и до днес, макар да сме над 40. Защото преди 20 години, това едва ли щеше да е възможно, но днес времената са различни. Ние, и още много актриси като нас, доказахме, че сме потентни, че сме силни и ценни.

Никол Кидман
Снимка: Getty/Gulliver

Моля се само за едно, тази индустрия да продължава да стои зад нас и нашите истории, които най-сетне получават внимание. Това е само началото и съм горда да бъда част от тази общност. Надявам се продуцентите, сценаристите, режисьорите и спонсорите да продължават да влагат страст и средства в историите ни. Доказахме, че го можем, но само и единствено, ако и всички вие стоите зад нас.

Вижте тук какво се случи на наградите, как бяха облечени звездите и кой спечели >>>

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти