Ще оцелеят: Хари и Меган си намериха платена работа

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Принц Хари и съпругата му Меган ще се присъединят към кръга от видни оратори, след като са подписали сделка с агенция, с която работи и бившият американски президент Барак Обама, предаде Ройтерс.

Кралската двойка ще бъде представена от базираната в Ню Йорк агенция Хари Уокър, сред чийто оратори са Барак и Мишел Обама, Бил и Хилари Клинтън и Опра Уинфри, каза запознат източник.

Това е една от първите значими стъпки на херцогът и херцогинята на Съсекс да се захванат с платена работа, след като те обявиха през януари планове да водят по-независим живот и да се самофинансират. Сега те живеят в Лос Анджелис със сина си Арчи.

меган хари арчи
Снимка: Getty/Gulliver

Съгласно договора знатната двойка ще изнася лекции, фокусирани върху половото равенство, расовата справедливост, околната среда и менталното здраве. Двойката ще участва в дискусии с модератор и ще произнася речи пред синдикални асоциации, корпорации и на други форуми. Хари и Меган ще говорят на различните прояви заедно или индивидуално.

Този род дейност е доходоносна за знаменитостите в Северна Америка, които могат да спечеля шестцифрена сума дори за една проява.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти