Шокиращи разкрития в посмъртните мемоари на Ан Хечи: Една тъжна история за насилие и дискриминация

Пет месеца след като актрисата Ан Хечи загина след трагична автомобилна катастрофавтората ѝ мемоарна книга разкри пазени тайни от нейния личен живот и кариера, предават от etonline.com.

Хечи почина на 53-годишна възраст на 12 август, 2022 г., след като колата ѝ се вряза в къща в Лос Анджелис на 5 август.

Автомобилният инцидент повдигна въпроси за психичното състояние на актрисата, предполагаема злоупотреба с наркотични вещества и за всички тъжни събития, довели до трагичната ѝ смърт.

По-рано този месец нейният 20-годишен син Хоумър обяви, че автобиографията ѝ ще бъде публикувана посмъртно.

„Майка ми имаше завършен ръкопис за втора книга по времето, когато почина. Книгата е продукт на усилията ѝ да сподели историята си и да помогне на другите, с каквото можеше“, пише Хоумър. Знам, че тя щеше да е развълнувана да я сподели със света. И така, мамо, споделям книгата с общността, нека тя процъфтява и заживее свой собствен живот, както ти би искала."

В „Call Me Anne“ („Наричай ме Ан“), продължението на нейната книга от 2001 г., Call Me Crazy („Наричай ме луда“), тя пише за своите възходи и падения в Холивуд, скандалния романс с Елън Дедженеръс и как тежкото детство я е оформило като майка.

Оказва се, че в живота си Ан често е ставала жертва на сексуално посегателство, което започва още от семейния ѝ дом и продължава, докато тя се изкачва по стълбата на успеха в Холивуд.

Насилието, на което е била подлагана, става основната причина за по-нататъшните ѝ психични проблеми.

В книгата Хечи признава, че насилието е било нещо нормално в семейството ѝ и ѝ отнема години да се примири с това. Тя се надява нейните думи да помогнат и на други хора, които са израснали по този начин.

Разкритията, които актрисата прави в посмъртно издадената автобиография „Call Me Anne“ („Наричай ме Ан“) са тежки за преглъщане и разкриват един труден живот, в който въпреки многото болка е тържествувала жизнерадостта.

В галерията ще откриете най-шокиращите от тях:

Шокиращите разкрития на покойната Ан Хечи

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти