Шокиращи тайни от миналото изплуват в „Братя“

NOVA братя
Снимка: NOVA

Нови опасни разкрития и задкулисни схеми предстоят тази седмица в криминалната драма „Братя“, всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA. В ГДБОП Борис и Калин се натъкват на изненадваща следа, свързана с бизнеса на Боксьора, която ги отвежда още по-близо до разкриването на случая със „синя муха“. Подозрението, че през любимия на двамата футболен отбор се перат пари, силно ги разочарова, но им дава и шанс в разследването по-нататък, като ги изпраща директно на пристанището във Варна. Следователите са почти сигурни, че са разкрили един от каналите, по който влиза наркотикът в България, а именно през търговия с прясна риба, пренасяна в кораби от Украйна.  Борис е припрян, надушва, че са на една ръка разстояние от голям удар. Ще се увенчае ли с успех следващата им акция?

Житейски удар получава и Денис. Той продължава да действа методично по добре обмисления си план за отмъщение. Тайно следи всяка стъпка от живота на своето семейство и обсебва мислите на най-близките хора. Но за една истина се оказва съвсем неподготвен. Хитрият бизнесмен попада в капана на собствената си схема за разширяване на влияние. Заради неговите машинации може да пострада невинен човек, за когото той дори не подозира, колко много ще го боли. Сблъскал се с неочакваното разкритие, Денис отчаяно се бори да спаси положението, но дали не е твърде късно за разкаяние и ще разкрие ли самоличността си все пак пред някого от семейството?

NOVA братя
Снимка: NOVA

Ива – приятелката и съдружничка на Лора в агенцията – също попада в опасния капан на личната си амбиция. Разочарована от своята житейска ситуация, изпълнена с домашни битовизми, тя смело се хвърля във все по-близки отношенията с мистериозния, елегантен бизнесмен Денис Топал, без да мисли за последствията. Ива толкова силно мечтае за признание, бляскав живот и висок стандарт, че тръгва по наклонената плоскост, от където връщане назад няма. Ще успее ли да се усети, преди да е влязла в клопката?

NOVA братя
Снимка: NOVA

Фондацията на Снежа за подпомагане на жени, жертви на насилие, получава бомбастично анонимно дарение, което никой не е очаквал. Огромната сума от тайнствен дарител буди смесени чувства във фондацията, но кой е благодетелят, какви са целите му и защо иска да остане в сянка?

Не пропускайте да гледате криминалната драма „Братя“ всеки делничен ден от 22:30 ч. в ефира на NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на сериала.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти